bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şans yok abi bayramdan sonra araba alıcam arabalar tavan yapmış durumda şu an :) Dizel fiesta kesinleşti gibi tabi temiz bulabilirsek oda.

O zaman en güzeli araba almamak.

araba al bılındık al uc beş ucuz olcak dıye paranı mundar etme tolga k ya sor varmı onlarda guzel arac kafana yatarsa al

Burak dizel 2007-2008 fiesta punto falan bakıyoruz artık giriceksek borca adam akıllı bişey alalım diyorum. Bayramdan sonraya kadar araştırıp kafamı yatan arabayı alacağım.

10 sene garantı bınceksen sıfır sedan dızel alderım cruze de makyajlandı 124hp motoruyla oldukca özellıgıyle ıle ıyı bı arac onuda dusunebılırsın dıcem oda benzınlı tuplu cıkarıyorlar bılgıne

10 sene garantı bınceksen sıfır sedan dızel alderım cruze de makyajlandı 124hp motoruyla oldukca özellıgıyle ıle ıyı bı arac onuda dusunebılırsın dıcem oda benzınlı tuplu cıkarıyorlar bılgıne

Burak yenisine bakmadımda neresi makyajlandı ? Aldığımıza pişman oldum zaten 113hp hantal kalıyor:S

takıp etmıyosun galıba bak ıstersen 124 hp yenı cruze :D
eger nıssanı dusunursen vardıye ustasının adam tıtız super araba devreye gırerım senın ıcın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...issan-note-tekna-1-5-dci-dizel-30685466/detay

Alalı daha 2 ay olmadı cruze'u rampaları çıkmıyor köye götürdüm bizimkileri yolda kalıyordu.Yarın opele gidip konuşucam bişiler yapmaya çalışıcam.Saol kardeşim note ufak gelir bana 2m boy 120 kilo kaldırmaz beni :D

Geri