bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel paylaşım :good: bu kampanyalar iyi oldu, benim corsanın ne zamadır bekleyen yıllık bakımı vardı, aradan çıkartalım diyecegim ama Kurban Bayramı da geliyor, bakalım düşünelim...
ya abıler tanıdık var neden neskara para bayılmayın ya yazık alt tarafı yag degısıyor rutın bakım görkemın arabayı 115 tl halletım gectıgımız mayısta kendımız aldık parcaları ustammıza degıstırdık
Benimde niyetim yoktu ama 99 Tl yi duyunca Müdür bende yaptırdım deyince gaza geldim(oncada da corsa var) ben normalde 15 bin olmadan yağ falan değiştirmiyorum bu da 2 seneye denk geliyor ama bu sefer değişiklik yapacağım..
fazla para vermeyın paranız cebınızde kalsın aldanmayın park sensoru ışınede guldum ya 400 tl 150 tl takıyorlarmış 50 tl park sensorune 100 tl ışcılık pehh ya ben sıze uyguna sevabına takarım ışcılık benden :kop:

ya abıler tanıdık var neden neskara para bayılmayın ya yazık alt tarafı yag degısıyor rutın bakım görkemın arabayı 115 tl halletım gectıgımız mayısta kendımız aldık parcaları ustammıza degıstırdık

fazla para vermeyın paranız cebınızde kalsın aldanmayın park sensoru ışınede guldum ya 400 tl 150 tl takıyorlarmış 50 tl park sensorune 100 tl ışcılık pehh ya ben sıze uyguna sevabına takarım ışcılık benden :kop:

Adaş vaktimiz yok kendimiz uğraşmaya..
400 TLlik bakım ücretinde adam park sensörünü hediye ediyor..Nesi anormal ki bunun senin diğer servislerden haberin yok galiba...

cok anormal o park sensoru 50 tl
bakım ışcılık cok pahalı opel şanzımanda baskı balata degısıme 1150 tl para ıstedıler ben 250 + ıclık 150 tl halletım en basıtı burak abı sanayıde boşuna sacları agırtmadık servıs mı ıstıyosunuz ondada tanıdık var adamı görun konusun işcılıgı saglam ama ıclık parası standart sorun cozuyor baskısı alıyıorsa 100 o alıyor 200 servıs olma aşamasında reno wv opel gurupu musterısı yıgınla ben ıstıyom ıglınıze ama sız bılırsınız o paralar kolay kazanılmıyor ben vermem o kadar ışcılık acıkca

bakım ışcılık cok pahalı opel şanzımanda baskı balata degısıme 1150 tl para ıstedıler ben 250 + ıclık 150 tl halletım en basıtı burak abı sanayıde boşuna sacları agırtmadık servıs mı ıstıyosunuz ondada tanıdık var adamı görun konusun işcılıgı saglam ama ıclık parası standart sorun cozuyor baskısı alıyıorsa 100 o alıyor 200 servıs olma aşamasında reno wv opel gurupu musterısı yıgınla ben ıstıyom ıglınıze ama sız bılırsınız o paralar kolay kazanılmıyor ben vermem o kadar ışcılık acıkca
Haklı olabilirsin o tarz ekstra bakımlarda dışarıda daha ucuz fiyat olabilir.
Ancak ben kendi adıma periyodik bakımlarda 60 bin bakımı gibi pahallı bakımlarda dahi dışarıya sordurmama rağmen öyle abartı farklar görmedim..Kafam kulağım rahat olmalı benim için öncelik budur...Yeri geldiğinde hesap sorabilmeliyim ..Kazıklanmamalıyım...Gerçi belki müdürün arkadaşım olması bunda etken ama..herkesin tercihi kendine..
İyi ustalara ve özel servislere her zaman saygı duyoruruz...Bana Bursada daha denk gelmedi..

ben senı bı yere göturuyım bak fıkrın nasıl degıscek problemlı olanların problemı cözen adam :D
aynen herkesın kendıne bı curıze control taktırana kadar akla karayı sectım buyuk bırsey olmadık suruce servıse gıtmem bu yaz anladım yanı neyın ne oldugunu

ben senı bı yere göturuyım bak fıkrın nasıl degıscek problemlı olanların problemı cözen adam :D
aynen herkesın kendıne bı curıze control taktırana kadar akla karayı sectım buyuk bırsey olmadık suruce servıse gıtmem bu yaz anladım yanı neyın ne oldugunu

Burak sen mekanın detaylarını filan ver, bilgimiz olsun

Burak yalnız ilanı yanlış yorumlamışsın, 400 tl lik mekanik bakım yaptırırsan
park sensörü hediye (normalde fiyatı 150tl demişler), yani sensöre ayrıca para vermeyeceksin.Bilmiyorum ben mi yanlış anladım ama öyle olması lazım :confused:

abı hedıye verse ne olcak satış polıtıkası 50 tl park sensorunu 150 yazıp hedıye verıyoz dıyor neyse herkes kendı ışını bılır ben uzulmesınızı ıstemem onun mucadelesı vermektı maksat herhalde yanlış anlaşıldık

abı hedıye verse ne olcak satış polıtıkası 50 tl park sensorunu 150 yazıp hedıye verıyoz dıyor neyse herkes kendı ışını bılır ben uzulmesınızı ıstemem onun mucadelesı vermektı maksat herhalde yanlış anlaşıldık

Yok canım yanlış anlaşılacak birşey yok, ben sadece hediye edildiğini vurgulayayım dedim.Sen özel servisin detayını özelden pm atıver, bulunsun.
Corsanın bakımının sallıyorum.zaten arabayı da kullandıgım yok ama olsun,gelecek ay fenni muayeneye girecek,belki aradan çıkartırım

Yok canım yanlış anlaşılacak birşey yok, ben sadece hediye edildiğini vurgulayayım dedim.Sen özel servisin detayını özelden pm atıver, bulunsun.
Corsanın bakımının sallıyorum.zaten arabayı da kullandıgım yok ama olsun,gelecek ay fenni muayeneye girecek,belki aradan çıkartırım
fennı muaynenıde bızım arkadasın vardıyesıne uyuyorsa onun vardıyede götururuz :D
ben senı götururum servıslere hangısı hoşuna gıderse berker abı garıban ışı orta hall ışı luks hal işi her turlu servıs bulunur :D

Geri