bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ee olm sorsaydın yalağuz musinuz diee hahahahahahaaa

muhahhaha bugunkı kadar kosturdugum bı gun hatırlamıyorum ya :D:D

yaa ii ki bi işimi hallettin ayıp ayıp :)

muhahaha aglalarsın sımdı sen benı cok arıycaksın hamsı asker ocagında ey yavrum ey :D:D

ağlatacaksın beni :)

muhahah kara yılan resımlerlerı facede :D

İyi Günler Bursa

walla gidiyorum millet bak 1 saatinizi ayırmadınız küstüm sizeee

26-10-2010 mesaj: 14920

görkem hayırlısı olsun, 1-2-3 aarlıkta balıkesirdeyim diyorsun :)hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler

organizasyon için bana her türlü uyar,bu haftasonu patlatabiliriz bir buluşma mesela, burak vardiyan nasıl ?

26-10-2010 mesaj: 14922

cuma akşam 11 e kadar musaitim diyorsan, cuma akşamı buluşalım.ama genel eğilim gündüz buluşması olsun diyorsa cumartesi veya pazara (ahngisi uygunsa) öyle buluşuruz

31-10-2010 mesaj: 15047
buluşma yine yalan oldu sanırım beyler, kimseden tık yok ...

02-11-2010 mesaj: 15094

atilla kaptan selamlar,

ben buluşmanın b sini demem artık, bu bursadan katılanlar konusunda kimbilir kaçtane buluşma yapalım vs diye yazdıgım ama sonradan kimsenin ilgi göstermemesi nedeniyle kaybolup giden mesajım vardır.en sonu da gecen haftasonu,görkemin askere gitmeden önce bir buluşalım demesi üzerineydi, o mesaj da makus talihe ugradı aynen evvelkiler gibi :)...isteyenle buluşuruz cebim herkeste mevcut, olmayan varsa pm atsın göndereyim.

Sitedeyim ama genelde izliyorum :cool:

Keyifli forumlar

Git oglum ya napalım yani hafta sónu veya pazar gunu olsun gunduz gözuyle buluşma birşeye benzesin Berker abi kac defa yazdi söyledi buluşalim diye nerde :)

Geri