ne acıyon bakkal dukkanımıtahta işime yaramazbayramdan 1 hafta 10 gün sonra çayımı içmeye beklerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne acıyon bakkal dukkanımıtahta işime yaramazbayramdan 1 hafta 10 gün sonra çayımı içmeye beklerim
hayır işporta garajdane acıyon bakkal dukkanımı
küçük sanayi....hadı hayırlı olsun
koltuga yardımcı olurum demır rafa yarımdcı olmam hatta eskı koltugun varsa modıfıye yapar fazla para vermedende kullanabılırız aklında olsun
tukkanı nerde acıyon
otomobil-sanayi-mobilya boyaları ve boya malzemeleri dükkanı... pasta-cila falan filan da olcak işte... bi boya firmasının bayiliğini aldım bakalım hayırlısı....hayırlısı ne ustune agzından kerpetenle laf alıyoz
benım arabayı pasta cıla edersın sabahtan akşama kadar hadı bakalım bolbol musterı getırırım sanaotomobil-sanayi-mobilya boyaları ve boya malzemeleri dükkanı... pasta-cila falan filan da olcak işte... bi boya firmasının bayiliğini aldım bakalım hayırlısı....
pasta cila yapmıcaz ilk başlarda sadece satış olcak ama ilerde onunla ilgili planlarım da var tabibenım arabayı pasta cıla edersın sabahtan akşama kadar hadı bakalım bolbol musterı getırırım sana
hayırlısı olsun sevındım
hayırlısı olsun kardesımpasta cila yapmıcaz ilk başlarda sadece satış olcak ama ilerde onunla ilgili planlarım da var tabi
eyvallah abi sağol... kadroyu sağlam kurduk bakalım hayırlısı....hayırlısı olsun kardesım