bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence buluşma çok güzeldi emeği geçen herkese çok teşekkürler.Sizleri tanıdığıma çok sevindim.

Bende ahmet memnun oldum taniştigimiza gelen herkese yanci genclige teşekkurler :)

Bence buluşma çok güzeldi emeği geçen herkese çok teşekkürler.Sizleri tanıdığıma çok sevindim.

Gelen herkese teşekkürler,güzel bi buluşmaydı..

-Ahmet abi;

Seni tanıdığıma çok memnun oldum.. Müsait bir zamanda oturup uzun uzun sohbet etmek isterim.. :) Ayrıca sigaralar içinde teşekkür ederim. :)

Burak elinde sigara görmiycem birdaha ilk ve son kardeşim istersen kiz ister kus :)

Burak elinde sigara görmiycem birdaha ilk ve son kardeşim istersen kiz ister kus :)

Yok abi estağfurullah ne kızarım ne de küserim.. :)

İyiliğimi istediğinizi biliyorum. Zaten çok aşırı içen birisi değilim dediğim gibi bu hafta 2 tane içtim sadece ki uzun zamandır böyle bu yani çok içmeye başlasaydım çoktan başlardım.. :D

bu işler boyle baslıyor 1 taneden bırsey olmaz ıkıncısındende bırsey olmaz hayat böyle hep hep olmazlarla ınsanın basına hersey gelıyor zaten :)

Burak k. kardeşim bende seni tanıdığıma çok sevindim.İstediğin zaman görüşürüz çay,çorba,muhabbet:)

Geri