bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rehinleme 300 tl tutar meblayım bilmedigim için bişey diyemicem ona görede masrafı var tebligat yaparsan 15 gün geri gelmesi ve dosya kesinleşmesi alo posta yaparsa 20 tl ücret tabi tutuluyor aynı gün elinde olur ona görede rehinleme yaparsın yardımcı olabilecegim bişeyler olursa her zaman yardımcı olurum ... ;)

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler bilgileriniz için. Avukatla görüştüm bana dediği tanıdık birine senetle borçlan seneti bana verin bende yakalamalı haciz yaptırayım dedi sorunu çözeriz ded araç Erikli civarında ama tam emin değilim nerde olduğunu olmadı bir hafta sonu dolaşacağım sokak sokak. Galericiye ilk kez araba sattım buda son olur artık.

İnşallah Burak abi üç kağıtçı dolandırıcı dolmuş ülke güvenmeyeceksin kimseye bu devride :(

Günaydın Bursa ...
Ne diyorsunuz Ertuğrul Hoca istifa falan diyorlar Beşiktaş maçından sonra istifa edermi?

Günaydın Bursa ...
Ne diyorsunuz Ertuğrul Hoca istifa falan diyorlar Beşiktaş maçından sonra istifa edermi?

Bence şimdi istifa anlamsız olur, şahsi kanaatim tabi.Şampiyonlar Liginde başarısızlık sadece hocanın kabahati değil, ortak bir kusur var bence.Üstelik takımın ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesi....Tam düzen oturmuşken hoca değişikliği takıma hiç iyi gelmez....Bence ligin sonunu görüp öyle karar vermek lazım.Ertugrul Hoca şimdi giderse tam Saman Alevi gibi olacak, parladı ve söndü....

Geri