bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ıyı geceler bursa cok lodos esıyor fena ya sımdı ısten geldım agacların dalları sokaklarda yollarda gezıyor catı ucmasa ıyı :(

Araba kapının önünde. Yukarıda odunlar falan var.. :D Aşağıya uçarlarsa yandık. Allah'a emanet arabalar..

burak babaya soyle evlerı takas ettırelım mustakıl bı evle bu böyle olmaz ya allaha emanet :(

Son düzenleme:
burak babaya soyle eblerı takas ettırelım mustakıl bı evle bu böyle olmaz ya allaha emanet :(

Müstakille uğraşmıyolar abi bizimkiler. Daire Yap-Sat şeklinde.. Aslında güzel bi arsa bulabilsek,büyük bi site kurulabilir kapalı otoparklı falan ama işte şartlar.. :(

ben mustakıl evle degısırım 3 katlı bahcelı bulıyım 5dk durmam bına stres herzaman

ben mustakıl evle degısırım 3 katlı bahcelı bulıyım 5dk durmam bına stres herzaman

Biz müstakilden bıktık abi.. 4,5 katlı evimiz vardı. Bir buçuk katını biz kullanıyoduk,gerisini kiraya vermiştik. Hep stresliydik.. Yok kapıyı sert kapattılar,orayı kırdılar burası bozuldu falan filan baya uğraşıyoduk.. Şimdi rahatız çok şükür sadece kendimizden sorumluyuz..

Geri