bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaptık bile şimdideden 650tlye race chip pro box aldım yarın gelirse kısalara xenon on krom çıtayıda opcdeki gibi parlak siyah yapıcam işim tamamdır zaten tesisatıda monte ettirmiştim serviste :D
valla dostum o kadar uğraşıyosun emek veriyosun çok güzel oluyor sonra dikkat çekiyor kimsede maşallah demiyor arabaya nazar değiyor sonra aksilikler başlıyor:D:D umarım iyi günlerde kullanırsın aracını;)

valla dostum o kadar uğraşıyosun emek veriyosun çok güzel oluyor sonra dikkat çekiyor kimsede maşallah demiyor arabaya nazar değiyor sonra aksilikler başlıyor:D:D umarım iyi günlerde kullanırsın aracını;)

yok ya alışkınım bundan öncede clio vardı ckl 79 oda baya dikkat çekiyordu ünide şehir merkezinde tanımayan yok :D sağollasın biraz önce takipçi aradı yarın 7.30 da trafiğe gidicez eğer çıkmıcak gibiyse vercem üç beş kuruş ellerine :D

selam millet... çarşı izni ne güzel bi olay yaa :)

hayırlı teskereler görkem sen bana hiç yabancı gelmedenin benim ana okulunda bi arkadaşım vardı görkem diye ona benziyorsun kaçlısın sen tabi bu anlattığım 14 yıl öncesi

Geri