salı gidip hemen taktıramazsın ilk önce gidip sipariş vermen lazım ayrıca bence yaptırcaksan tamamen yaptır body kiti...
body kit değilde spoiler yaptırcam kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salı gidip hemen taktıramazsın ilk önce gidip sipariş vermen lazım ayrıca bence yaptırcaksan tamamen yaptır body kiti...
bady kiit ayarlarim imalatcisi arkadasim siparis veririz
valla dostum o kadar uğraşıyosun emek veriyosun çok güzel oluyor sonra dikkat çekiyor kimsede maşallah demiyor arabaya nazar değiyor sonra aksilikler başlıyor umarım iyi günlerde kullanırsın aracınıyaptık bile şimdideden 650tlye race chip pro box aldım yarın gelirse kısalara xenon on krom çıtayıda opcdeki gibi parlak siyah yapıcam işim tamamdır zaten tesisatıda monte ettirmiştim serviste
selam görkem demek ilk iznine çıkabildin senin askerlik bitmişte haberin yok bugünde pazar olduğu için kimse yok pc başında anca askerler girebiliyor işte fırsattan istifade edipselam millet... çarşı izni ne güzel bi olay yaa
valla dostum o kadar uğraşıyosun emek veriyosun çok güzel oluyor sonra dikkat çekiyor kimsede maşallah demiyor arabaya nazar değiyor sonra aksilikler başlıyor umarım iyi günlerde kullanırsın aracını
selam millet... çarşı izni ne güzel bi olay yaa