bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba görkem arkadaşım bende osmangazide beyaz eşya sektörünün öncülerininden olan özel bir firmada bursa bölge yöneticiliğinde saha teknisyeni olarak görev yapıyorum. yani işimiz beyaz eşyalar ama arabaylada ilgili danışıp bilgi almak isterseniz bu tür konularda yardımcı olabilirim. çevremiz var az çok. :)

günaydın beyler
burak sana bi sorum olacak kokpit ışıklandırmasının sana toplam maliyeti ne oldu bilgi verirsen sevinirim...

Herkese iyi haftalar diliyorum, herkesin haftasının güzel geçmesi dileğiyle..

Ancak benimki hiç iyi başlamadı, baksanıza.. Bu işlerden yavaş yavaş anlayacağız artık.. Demek 2.0 motor 21 Litre LPG ile 200 km yol az oluyor :s Bursa'da bildiğiniz iyi bir usta ve BRC servisi var mı acaba ? Eğer çok yakıyorsa göstermek gerekli..

merhaba görkem arkadaşım bende osmangazide beyaz eşya sektörünün öncülerininden olan özel bir firmada bursa bölge yöneticiliğinde saha teknisyeni olarak görev yapıyorum. yani işimiz beyaz eşyalar ama arabaylada ilgili danışıp bilgi almak isterseniz bu tür konularda yardımcı olabilirim. çevremiz var az çok. :)

hosgeldin keyifli forumlar ahmet

Herkese iyi haftalar.

Aksel selam, yok altıparmak tarafına gitmedim hiç, benzettin sanırım :)

Sanırım abi :) Beyaz güzel bir corsaydı jantları andırdı ordan aklımda kalmıştı :)

Ancak benimki hiç iyi başlamadı, baksanıza.. Bu işlerden yavaş yavaş anlayacağız artık.. Demek 2.0 motor 21 Litre LPG ile 200 km yol az oluyor :s Bursa'da bildiğiniz iyi bir usta ve BRC servisi var mı acaba ? Eğer çok yakıyorsa göstermek gerekli..

Merhaba hocam,
Benim bundan önceki aracım w124 260e di 6 silindir 2600 cc 160 hp lik motora sahip bir araçtı motoru eski teknoloji olmasına rağmen 180 km 19 litre gaz yakıyordu sizin aracınız bence biraz fazla yakıyor. Göstermenizde fayda var.

gazci arkadasim var zavolli servisi ancak brc isi yapan arkadsi var yonlendirir bizi bi musait zamanda gideriz yanina

gözlerim yaşardı valla uzun zamandan beri böyle online olarak kimseyi görmüyordum:D:D

Geri