bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Bursa'da Corsa C için spoiler yaptırabiliceğim bir yer var mı? Meliset'e sordum tek model gösterdiler. Fazla kalın. Ben daha ince bir model arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

burak benim spoileri vereyim sana, özel yaptırmıştım GSI modeli... arabayı sattım boşta duruyor boyasız olarak, takmak nasip olmadı...

ya bu nası askerlik arkadaş yaa ne mallar var burdaa çıldırcamm :@ adam üni bitirmiş hesap yapamıyooo :@

Burak bugün senin dediğin yere gittim. İstediğim gibi yapabiliyorlar, çokta temiz insanlar. Fiyat olarak yaklaşık 200 lira dediler, modele göre tekrar konuşucaz fiyatı. 150 liraya yaptırıcam gibi. Umut senin spoileri görme şansımız var mı fotoğraflarını? Birde fiyat ne düşünüyorsun?

Burak bugün senin dediğin yere gittim. İstediğim gibi yapabiliyorlar, çokta temiz insanlar. Fiyat olarak yaklaşık 200 lira dediler, modele göre tekrar konuşucaz fiyatı. 150 liraya yaptırıcam gibi. Umut senin spoileri görme şansımız var mı fotoğraflarını? Birde fiyat ne düşünüyorsun?
övmek gıbı olmasın temız durust ınsanlar bursa yerlesı vakıf köyludur ben arkasındayım aıle dostumuz zaten ben arabanın ıslerını o yapar baskasına gıtmem fıber muhabbetıne kac tane araba gecmesısse elıme o yapmıstır;)

burak abi reno maisden minder kilifini alabilirsiniz bizim burdan fabrikadan istesinler

tam yeri neresi bende bi opc spoileri yaptırayım diyorum servis çoşuk bi fiyat söyledi :eek:

Geri