bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada kücük sanayi ve civarında oto anahtarcısı varmı önerebiliceğiniz herkese iyi sabahlar şimdiden

bu memlekette onun bunun çocukları olduğu sürece arabaya falan binmiceksin veya binceksen de arabada yatcaksın çizeni bulduğun zaman kafasını lastiğin altına sokup üstünden 2-3 kere gidip geliceksin. vectranın sol taraftaki 2 kapıyı baştan sona kadar çok güzel bi şekilde çizmişler mi desem kazımışlar mı desem bilemedim.... siyah arabada çok güzel belli oluyo sanat eseri...
gecmiş olsun mahalle dar araba cekme sıkıntısıda var evın altında park olsa cok ıyı olcak sızın onunun bunun cocugu cok pıyasada

bu memlekette onun bunun çocukları olduğu sürece arabaya falan binmiceksin veya binceksen de arabada yatcaksın çizeni bulduğun zaman kafasını lastiğin altına sokup üstünden 2-3 kere gidip geliceksin. vectranın sol taraftaki 2 kapıyı baştan sona kadar çok güzel bi şekilde çizmişler mi desem kazımışlar mı desem bilemedim.... siyah arabada çok güzel belli oluyo sanat eseri...
tolga geçmiş olsun..

adam olmayanlar sahip olamadıkları şeylere zarar vermeyi marifet sanıyorlar,terbiye ailede başlar,eğer terbiye yoksa demekki bu tip terbiyesizlerin ailesi belli değil.

arabayı aldım ılk gunden camurluga v ısaretı yaptı cocuklar yetısemedım cızdı gıttıler ılk gunden 2 gun lokal boya yaptırdım şerfsız cok aıle terbıyesı almadıktan sonra naparsan yap sınır bozucu naptınız boyat canızmı local ?

herkese çok teşekkürler. 2 kapı da izmir dönüşü mecburen boyanıcak komple... tek tesellim 2 sinin de zaten boyalı olması...

Geri