Gençler kaldırın şu karlı resimleri bahar geldi artık..
Bahar fotoları çekilmedi daha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençler kaldırın şu karlı resimleri bahar geldi artık..
Bahar fotoları çekilmedi daha.
opetten bende aldım cumartesı gunu sorun yok senın lpg kesıcı ıle bırselık lpg fılıtren var ondan yapıyor denk gelmıstır yaptırtırım eger bursadaysanufak bi soru sorabilir miyim
geçen gün kücük sanayi yolundaki akpetten gaz aldım düzenli olarak opet kullanırım ama o an denk geldi neyse dün arabada bir silkeleme başladı sanki rolantisi çok düşük gibi vites topuzunu sallıyo felan daha öncede yakıttan pislik kaçtığı için yapmıştı şuanda motor arza lambası yapıyo opetten depoları fulledim ustayada telefon açtım biraz yol yap düzelir dedi ama hala randumanlı çalışmıyo araba varmı başına gelen bursa? =)
lpg filtrene baktın mı
opetten bende aldım cumartesı gunu sorun yok senın lpg kesıcı ıle bırselık lpg fılıtren var ondan yapıyor denk gelmıstır yaptırtırım eger bursadaysan
hayır pek anladığım bişey değil ama şöyle bi durum var benzinde kullanırkende aynı durum var.
bursadayım yarında eskişehire gitmem lazım ama araç sıkıntılı zorlanıyo çalışırken, ve benzinde çalışırkende yapıyo eğer benzindeykende etkiliosa bu lpg filtresi yaptıralım neyse şekli şemali bide uzun yol yapsam sorun olurmu
sağol yorumların için valla motorda felansa masrafı artmadan el attırmak lazım tam final haftası olmadık iş çıkartıyo başıma yarın kücük sanayideki atikere götürücem bi tüptenmi baksın olmadı yalova yolu neskarın yolları taşlımotorun içinde pislikte olabilir iyibir yakıt sistem temizleyici katkı koy depona ve bitene kadar benzinde kullan düzelebilir yanlız parça olarak bozuksa servise yada ustaya göstermek en iyisi
sağol yorumların için valla motorda felansa masrafı artmadan el attırmak lazım tam final haftası olmadık iş çıkartıyo başıma yarın kücük sanayideki atikere götürücem bi tüptenmi baksın olmadı yalova yolu neskarın yolları taşlı