bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abı macı ızlerız sorun olmaz :)
2 puan kaybettı bursa fener darbe vurdu helal :D

Ama ben seviniyorum. Trabzonsporlularla artık bir ilişki kalmadı borcumuzu ödedik. :) Zaten şampiyonluk gitti gibi bir şey,bari Fenerbahçe şampiyon olmasın.. :D

Trabzona borcumuz yoktu ki ödeyelim ? Herkes maçına çıkar oynar.Trabzon geçen seneden kendine pay çıkardıysa o onların bileceği iş ama 2 hafta sonra Trabzondayız, biz yine çıkar oynarız...

Şampiyonluk için ise haklısın, zirveden uzaklaştık ama hala herşey olabilir.Şahsi fikrim UEFA ya konsantre olmamız lazım :cool:

Trabzona borcumuz yoktu ki ödeyelim ? Herkes maçına çıkar oynar.Trabzon geçen seneden kendine pay çıkardıysa o onların bileceği iş ama 2 hafta sonra Trabzondayız, biz yine çıkar oynarız...

Şampiyonluk için ise haklısın, zirveden uzaklaştık ama hala herşey olabilir.Şahsi fikrim UEFA ya konsantre olmamız lazım :cool:

Abi aslında benim demek istediğim farklı bir şey. Ama şimdi söylemiyeyim dedim. :)

adamlar hakemle birlikte 12 kişi oynadı yine de tık yok:D kuddusi müftüoğlu çok iyi şartlanmış utanmasa 4 dakika uzatıp 14 dakika oynatcaktı... fblilere ısrarla kart göstermemesi de ayrı bi olay....:mad:

hacı bu sene sampıyon trabzon bı sakatlık olmassa :D
jaja alemlerden kendını kurtarırsa bılıka ıyı ayartmıs jajayı alemlerdeler heheheh :D

fener olucağına trabzon olsun ama trabzonun futbolu hiç ümit vermiyo ligin 2. yarısı hep kör topal gidiyolar....

fenerliler utanmadan hala semihe penaltı yapıldı ibrahim geri pas verdi deyip duruyolar. o pozisyonda ilk olarak çeken ve faul yapan semih di hakem onu verse gerisi zaten gelemezdi.. ibrahimin pozisyonunu zaten konuşmaya bile gerek yok adam orda canla başla topu kesmeye çalışıyo öyle bi pozisyonda nasıl geri pas vermeyi düşünebilir? nedense kimse fenerliler hakemin üstüne yürüdü bi dövmedikleri kaldı neden hiç biri sarı kart görmedi de bursalılar ağzını açtığı gibi sarı kartı yedi diye konuşmuyo. enteresan şeyler....

onları soylemek kımsenın ısıne gelmıyor bı hakemı dovmedıklerı kaldı sarı kart bıle yemedıler alı tandogan bı bagırdı dıye sarı yedı bıde hakem ona bagırdı vay arkadas nedıyım :D

Geri