bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bende seni kınıyorum ya daha yarım saat önce 100 TL lik mazot aldım niye böyle yapıyosun ki şimdi :)
Bende sabahtan aldım 150 TL lik ... Tetikteydim de bursada açılmasını bekliyordum fulpetin... tüh.. :D
bannergiris_634272536785150000.jpg

FULL BURSA EMEK İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 13.04.2011 ÇARŞAMBA GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR!
Bu kampanya Full Bursa Emek istasyonumuzda 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir.
Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150TL'lik akaryakıt alabilir.
Full Bursa Emek
Fatih Sultan Mehmet Mah. Mudanya Yolu No:74
Emek - Osmangazi / Bursa ( Korupark İlerisi / Renault Fabrikası karşısı)
http://www.full.com.tr/Modul/News/Detail.aspx?id=31

Forumun birinden ..
Maksimum ne kadar veriyorlar bilmiyorum, ama izdiham yaşandığını gözlerimle şahit oldum...Yeni yapılan BURSARAY Emek Renault istasyonu inşaatının dibinde olduğu için trafik felç olmuş durumda...burası benim okula çok yakın ama ben işe bugün otobüsle geldiğim için henüz faydalanamadım ama akşam depoyu fullemeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar paylaşım şu bu nerede kaldı Bugün ucuz benzin varmış Fullpet açılmış Renaultun karşısına hepinize aşkol diyorum :D (Büyük adaş özellikle sana hergün önünden geçiyorsun insan bir haber verir)

Full Bursa Emek istasyonu ilk güne özel %25 indirimli fiyatlarıyla 13.04.2011 Çarşamba günü hizmete açılıyor!

Full Petrol düzenlemiş olduğu kampanyalarla akaryakıtı tüketiciye uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

Full büyümeye devam ediyor. Bursa Emek İstasyonunu 13 Nisan Çarşamba günü açıyor. Açılışa özel saat 12:00 ile 24:00 arasında %25 indirimli olaran satacaktır. Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150TL'lik akaryakıt alabilir.

Full Bursa Emek Adresi; Fatih Sultan Mehmet Mah. Mudanya Yolu No:74 Emek - Osmangazi / Bursa ( Korupark İlerisi / Renault Fabrikası karşısı.

Ben bir depoyu full leyim de geleyim hemen :)

Geri