bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sparco 5 kollu ds1 jantıda aldık bakalım sarı renk acaba nasıl durck arabada cok merak edyorummm....

gunaydın bursa brembo kalıper kapagı guzel duruyor yakısıyorda gereklı bı parca :D

hayırlı cumalar bursa...burakım 15 lık brembo kaliper yok galıba kestrmek zorunda kalıyomussun......su jantlar bı gelsınde artık kalıperlerı mormu yaparız turuncumu yaparız bılemem artık :D:D:D

Bursa 'lı arkadaşlar Hayırlı cumalar....! Yardıma ihtiyacım var.... Bana yardımcı olabilir misiniz?
Pazar günü bir iş gereğiyle Bursa' da konaklamam gerekiyor. Spor salonu yakınlarında önerebileceğiniz bir yer var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden Teşekkürler (:

Bursa 'lı arkadaşlar Hayırlı cumalar....! Yardıma ihtiyacım var.... Bana yardımcı olabilir misiniz?
Pazar günü bir iş gereğiyle Bursa' da konaklamam gerekiyor. Spor salonu yakınlarında önerebileceğiniz bir yer var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden Teşekkürler (:
sönmezde olmpıc var bızım arkadaşların yerı olması lazım orası ıyı dıye duydum bıde mesken lambalarının 4 yol agzındakı fakulteye ınerken ptt karşsında otobus duragı denk gelıyor sagda ordada var bırde sıteler özdılek azızıyenın altında spor solonuda var

Geri