bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berker abi çok geçmiş olsun

burak eğer keskin jant alıcaksan x-treme satıyo git serkana selamımı söyle kardeşim yapsın bi güzellik
teşsekkurler kardesım benım amac hem eskı jantıda degerlendırmek onları verıp keskınlerı alcam xtremm tok satıcı bızım arkadasın lıse arkadası onu bıle devreye sokmadım dukkana gırmışlıgım var tolgaya mını jantı almıstık ordan bılıyorum esnaf olarak soguk kanım ısınmadı acıkcası h:D

sıfır alıcaksan keskinlerin fiyatı zaten hemen hemen aynı anca ufak bi ikram yapar ama peşin fiyatına taksit yapmıştı bana çogu yer fark koyuyodu 1 ay öncede lastikleri yine en uyguna ordan buldum

sıfır alıcaksan keskinlerin fiyatı zaten hemen hemen aynı anca ufak bi ikram yapar ama peşin fiyatına taksit yapmıştı bana çogu yer fark koyuyodu 1 ay öncede lastikleri yine en uyguna ordan buldum
dogrudur kardesım yanlıs anlamada tok satıcı en yakın kankımı deveye sokmaya bıle gerek duymadım onlar yuksekten bakıyor bıraz xtreem ılk acıldıgı zaman da bana yerımız arkadasımız var demıstı gıttık bana sonar stop sordum astraya ucuk fıyat dedı o dedıgı fıyata ben ıkıtane alıyodum ondan berı soguk bakıyorum xtreme hacı allah razı olsun bana yardımcı olmaya calısıyosun anlıyorum sagol lastıkcımız var artık burak abı sayesınde abımız memnun kaldı aldı yardımcı olan herekse tesekkurler;):)

Gunaydın Bursa

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

Hayırlı Günler Herkese

Saganak yagmur yagıyor beyler, batçıklara, trafik sıkışıklıklarına dikkat...

Geri