Evden çıkıyorum dedim 5 dakika sonra geldim ama o 5 dakika içinde 50 tane mesaj attın sevgilim olsa bu kadar atmaz Hayattan soğudumYapcak bişey yok. 45 dk ya geldiğin için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evden çıkıyorum dedim 5 dakika sonra geldim ama o 5 dakika içinde 50 tane mesaj attın sevgilim olsa bu kadar atmaz Hayattan soğudumYapcak bişey yok. 45 dk ya geldiğin için.
Evden çıkıyorum dedim 5 dakika sonra geldim ama o 5 dakika içinde 50 tane mesaj attın sevgilim olsa bu kadar atmaz Hayattan soğudum
Cevap verme abiyeEvden çıkana kadar aylar yıllar geçti.
Bigün de kahvaltıya izmir alsancak a mı gitsek napsakTamam. :rakir: :maden: :sopa:
Bigün de kahvaltıya izmir alsancak a mı gitsek napsak
Ben bi süreliğine dağa çıkışlarımı iptal ettim mecburen Bu halde arabaya zincir takarsam %99 çamurluklar parçalanırYarın dağdayım ben. :sopa::rakir: Gideriz İzmirede gideriz.
beyler gunaydın 2gun önce ata bulvarında arkadasım sırketın arabasıyla ış kazası gecıren arkadası cekırge devlet hastanesıne göturmek ıcın ata bulvarında gecerken 87 kmle radara gırdı polıse laf alatmaya calısan arkadasım arabanın ıcınde iş kazasızı gecırmıs arkadas var onun ıcın hızlı gıdıyordum cezamı yazıcaksan yaz benı bekletme cocuk acı cekıyor demesıne ragmen boşver beklesın nasıl olsa hastaneye gıdıyosun demesıyle karslıastı 155tl ceza yazıp göndermısler sonra
arkadasımla konusrkene önumde gıden 16 plakalara ceza yazmadı benı durdurdu 34 plaka dıye sırket aracı lınea dıye muhasabeye 155tl ceza kesıldı bılgısı verdı ana fabrıkayı arayarak bıldırdıler nasıl radara gırdıyse ödesın dendı insanlık ölmuş 3,5 hesabını yaparak bı yere gelınmez yenı fabrıka oldugundan hertaraf karısık ama verılen cevap yanlış 155 tl butcesı olmayan bır ış yerıne ış yerı demem dıyecıgım odurkı ata bulvarına dıkkat edın kazasız belasız suruşler