bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a.selam

gelir dairesi başkanlığı bu aralar çalışıyor:) dün bir zarf gelmiş, ödenmemiş MTV veya trafik cezası muhabbeti var içinde ... MTV'yi ıskalamam ama 2008 ile 2009 da iki tane radar cezam vardı, affa uğradı sanıyordum ama ödetcekler galiba:)

Benimkilerin hepsi döküldü sonbaharda dökülen yapraklar gibi :D 3-4 tane ceza birikti öde ödeyebilirsen:) MTV ile ilgili bana da babama da zarf geldi ancak benim üzerime araç yok o biraz garip :)

ıyı geceler moruk aldım merceklı farları beklıyorum d2s ampul ve zenon da aldınmı tamamdır:D

hadi hayırlı olsun kanks güle güle kullan ;) bende yeni projelere imza attım tamamen bitince göstericem sana söylemiyorum şimdi sana mantzel.den daha bomba bişeyler bunlar görürsün ehehuhehe :D:D

a.selam

gelir dairesi başkanlığı bu aralar çalışıyor:) dün bir zarf gelmiş, ödenmemiş MTV veya trafik cezası muhabbeti var içinde ... MTV'yi ıskalamam ama 2008 ile 2009 da iki tane radar cezam vardı, affa uğradı sanıyordum ama ödetcekler galiba:)

bugün vergi dairesine gittim, daha önce yediğim 2 radar cezasından, ana parası 128 TL olan(1.1.2009) olan vergi dairesi ekranında çıktı, 115 TL(15.11.2008) olan ise görünmüyor. listelenen cezayı faiziyle ödedim, çıktım. üstüne de sade kahve içtim:))
şimdi merak ettiğim, ana parası 115 TL olan ceza, daha makbuzu sisteme işlenmediği için mi görünmüyor, yoksa af muhabbetinde mi silindi?

Geri