bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahaliii numaralarım silindi. :D 0 533 624 36 92'ye ad soyadınızla birlikte bi mesaj yollarsanız çok büyük sevaba girersiniz. :)

ıyı akşamlar beyler
berker abı kucuk sanayıde gazcı mehmetten baska fazla cevrem yok dıye bırsey demedım :)

millet günaydın.. saatlerde ileri alındı yaz geldi diyelim mi artık :D

Murat, bugün öğlen saat 12:30 civarı carrefour'a giderken İzmir mudanya ayrımna gelmeden önce gördüm seni. plakandan tanıdım, selam vermek için korna sellektör yaptım ama yanlış anlaşılmamak için fazla ısrarcı olmadım:) Astran gerçekten çok güzel, egsoz on numara... selamlar.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım İNEGÖL ilçesinde ikamet ediyorum ve Elektronikçiyim,bu konuda sıkıntınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım,sizlerinde yardımları için şimdiden teşekkürler (:

selam dostlar ,
askerlik nedeni ile uzun bir süre ara verdim bunun için kusura bakmayn, aranıza dönmek güzel, geçen yıl organizasyonlar oluyordu hala devam mı ? birbirimizi haberdar edelim..
allah herkesin tekerini düz bastırsın...

Murat, bugün öğlen saat 12:30 civarı carrefour'a giderken İzmir mudanya ayrımna gelmeden önce gördüm seni. plakandan tanıdım, selam vermek için korna sellektör yaptım ama yanlış anlaşılmamak için fazla ısrarcı olmadım:) Astran gerçekten çok güzel, egsoz on numara... selamlar.

senmiydin o atilla agbi :) fsm.ye doğru gidiyorduk arkadaşla bi yerden korna sesi duydum ama bana geldiğini anlamadım valla hatta arkadaşta biri kornaya basıyor dedi bende başkasınadır demiştim :D astra.yada ufaktan bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte kendi çapımızda tşkler agbi;)

Geri