selam arkadaşlar 1.4.16 v 2001 aracıma lpg düşünüyorum önerileriniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a.s pm attımselam arkadaşlar 1.4.16 v 2001 aracıma lpg düşünüyorum önerileriniz
hoşgeldın keyıflı forumlarmerhaba Arkadaşlar ben Şenol bursa merkezdeyim 1999 model opel combo'm var. Gsm işiyle ugrasıyorum.
5 yol lambalarında kucuk balıklı ıstıkametıne saga gır solda bulut otoyu göruceksın far tamırı temızleme ısı yapıyor kılıtcı alı var ılerde dukkana gıt farı temızletmek ıstıyorum de onların farcı adamı var farın tekını 20 tl temızlıyor haberın olsunMerhaba arkadaşlar bursa da far temizletebileceğim bir yer var mı? farın birini değiştirdim diğeri sırıtıyor doğal olarak bunuda temizletebileceğim bir yer var mı?
5 yol lambalarında kucuk balıklı ıstıkametıne saga gır solda bulut otoyu göruceksın far tamırı temızleme ısı yapıyor kılıtcı alı var ılerde dukkana gıt farı temızletmek ıstıyorum de onların farcı adamı var farın tekını 20 tl temızlıyor haberın olsun
hocam ben bursa merkezin yabancısı sayılırım. tarif için teşekkür ederim ben bugün servise gidecem yalova yolu üzerindeki. ordan dediğiniz yere nasıl ulaşırım. 5 yol lambaları ne tarafta tam olarak.
senın jatta 20 lıraya yapmazlar dostum nedenıne gelınce kendın soylemısın zaten dıstan temızlık yaptırdım dıye kılıtcı alıye gelen musterılere ındırımlı far temızlıgı yapıyor ustabenimde jettanın tek far yeni digeri eski.cok sırıtmaya başladı ancak farı dıştan temizlettim.sorun içten.20 tl temizliyor yani gercekten ilginc.adresi tam verirmisiniz bir ugrayayım oraya.