Astra H a body kiti orjinal kiti tabi ki ve bir de opc ön tamponu çok yakıştırıyorum..Benim de aracım için body kit aramalarımda duraklarımdan biri de karlıkçı halil oldu..Onun dışında Türkiye de 1-2 kişi dışında yapan olacağını sanmıyorum..Hele Bursa'da hiç vaktini bu kitleri arayarak geçirme..Tavsiyem halil abiden temin etmen..Üstelik düşük kargo ücretiyle gönderiyor..Ben de arka tampon eteğini onlardan almıştım..14 tl kargo bedeli ödedim ve üstelik de boyalıydı ürün..Tavsiye ederim...Orjinal ararsan bulamazsın bulsan bile dünya paralara gelir..Gelse de ne kadar beklersin gelmesini sen düşün..Sürekli aracın kritik bölgesinde bulunan parçaları orj bedeli ödeyerek alırsan parana yazık olur..Yani etekler zaten Türkiye şartlarında riskli..Muhakkak çizdirme,kırılma durumları yaşarsın..Orjn düşünürsen de hem vaktine hem parana yazık olur..Bence gönül rahatlığıyla al kardeşim..
karlıkçı halil popüler sanırım.ancak hiç bir tecrübem olmadıgı için kararsız kalıyorum.istedigim kit 600 tl hatta spoileri almayacagım belki bişeyler daha yapar..kargo konusuda dedigin gibiyse eger gercekten uygunmuş..fibere güvenememkle beraber cokta istiyorum bu ekleri...
serdar peki sana gönderilen boyalı ek birebir oturdumu renk olarak falan? montajı nasıl nerde yaptırdın ?
cok soru soruyorum ama bilgim yok kusura bakmayın..bu ekleri diyelimki 1 sene sonra cıkartabiliyormuyuz araca zarar veriyormu ?