bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallaha Abi hakkını nasıl öderim bilmem :) bunca derdinin arasında bir de ben yük oldum sana..Deli gibi aradım sanki yakında çalışıyormuşsun ya da hiç uğraşacağın başka işler yokmuş gibi..Ama az da olsa görüşmüş olduk..Astra harika yalnız..Özellikle farlar çok güzel olmuş; o farlar far yıkamayı hakediyor bence Burak Abi :D

Boşver Abi takma kafana..Zaten bugün senin işlerin zordu ağırdı..Öyle olması normal..İnş değiştirirler..

eyvallah sagol kardesım far yıkama aktıf olcaktı bu hafta yanlış malzeme geldı gerı yolladık :)

Bende bekledim cevap gelirmi diye ama gelmeyince biraz dolanip k.saneyiye geldim. Su meshur 1000 1200 devir arasi kafa arma problemi icin. Metkar a gittim arac ustunde kelebek bogaz temizligi yaptirdim. Su an kafa atma problemim kalmadi. Bayramdan sonra kelebek bogazini sokturup temizlik yaptiricam. Egr valfinin fisini cektirmedi. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

;) ayarlanir elbet bayram sonrasi yaparis bisiler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

allah senı inandırsın eve 10da geldım aldığım farda olmadı soketi farklıymış :(:)

abi soket farklıysa farlarda elindeyse inönü caddesinden inişte opet var onun arkasında tesisatçı ar adamda bütün soketler mevcut

sagol cagatay cim fari yarin degistircem yoksa geri vercem artik arabayi bozmaya degmez blader'n tantanasi cekemem mal onun benim olsa 5 dkkada flim uydurumdum :-)

Geri