Söylediklerine katılıyorum ve ben de arkadaşımda (astra h 1.3cdti) da kullanmıştım..Performans arayan, tam otomatik vites arayanlar için uygun bir tercih değil..Zaten vites tam otomatik değil..Yarı otomatik..Misal yokuş kalkışında kaçırma oluyor,tam otomatiklerden daha uzun vites geçiş aralığına sahip..Yani bu mesela DSG de çift kavrama var...2 vitesten biri 1-3-5 i diğeri 2 ve 4 ü sürekli hazır tutuyor..Bu easytronic in DSG ile alakası yok dediğim gibi tam otomatik bile değil..Fakat otomatik vitesten daha ekonomik..Donanım paketine göre hill holder ı alabilirsin..Yine otomatiklerin kaygan ya da buzlu zeminlerde seyirlerine göre daha sağlıklı olduğunu da duymuştum..Kısaca; bu vites çift kavrama değildir..Bir halta yaramaz diyerek iddialı bir çıkış yapınca ben de kendimi tutmadan easytronic başka dsg başka falan dedim..Yani senin aradığın hem performans hem tam anlamıyla otomatik vites rahatlığı ise zatn bu vites senin için uygun değil demek istedim daha üstrupluca söylemem lazım gelirse..