Gelir gec gelır bıraz nezaman dan beri gümrükte İstanbul da ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelir gec gelır bıraz nezaman dan beri gümrükte İstanbul da ?
satıcıyla görustunmu oıl track yag soğutucumu ?abi 22sinde istabuldan torbaya eklendi yazıyor ama 22sinden ber gelmedi bursaya diğer kargolar torbaya eklendikten sonra ertesi gün bursaya bir sonraki günde mudanyaya geliyordu aldığımda oil catch tank işin kötüsü bize ekstrede 1 yıldır gelmiyor evi değiştirik diye göndermiyorlar
http://www.aliexpress.com/item/HOT-...atch-Tank-Round-Oil-Catch-Can/1181517122.html
hocam her zaman guncellıyoruz arkadaşlar bana sıtem yapıyorlar sınav varmış acık ögretım o yüzden bıraz gece aldık hersey sızelere göre ayarlanıyor gelemıyceksenız sız bılırsınız bıdahakıne görüşmek uzereBen geldim buraya ama kimse yok. Daha once 12 15 arasi konusulmustu. Ne zaman degisti saatler. Takip edemiyoruz ki. Neyse iyi eglenceler size. O saatlerde tekrar buraya gelemem.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:04 ----------
Konuda hala 12 15 arasi yaziyor. Boyle de saat kararlastirilmasi yapilmaz. Tekrar iyi eglenceler.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
satıcıyla görustunmu oıl track yag soğutucumu ?