Buluşma yapalım bir ara beyler
Sent from my iPhone using Tapatalk
:bir: :bir: :bir:
Hürraaa :rakir::rakir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buluşma yapalım bir ara beyler
Mrb .astra j 30.000 bakımını yaptırmam lazım ,garanti olmadığı için özel serviste yaptırmak istiyorum ,yetkili 600-650 civarı istiyor ,Bursa'da önerebileceğiniz iyi bir özel Opel servisi varmı? tşk
Akşam 20.00 kültür park ender çay evi
crazy speed otosansıt 32,ci blok gürel usta astra j muazam ıtınayla bakar selamımı söyle yeter:rakir:Mrb .astra j 30.000 bakımını yaptırmam lazım ,garanti olmadığı için özel serviste yaptırmak istiyorum ,yetkili 600-650 civarı istiyor ,Bursa'da önerebileceğiniz iyi bir özel Opel servisi varmı? tşk
astra cılar buluşuyor da ben gıdemıycem herhalde gece vardıyası yoruyor cumartesı de ışe gıdıyorum gece uyumassam işte ayakta uyuyurum bu hafta aksıne cok ış var gecen hafta ışler dusuktu şans sizler buluşma tarıh ayarlayın ayarlayınabi astracıların mı yoksa bizim mi buluşma
crazy speed otosansıt 32,ci blok gürel usta astra j muazam ıtınayla bakar selamımı söyle yeter:rakir:
astra cılar buluşuyor da ben gıdemıycem herhalde gece vardıyası yoruyor cumartesı de ışe gıdıyorum gece uyumassam işte ayakta uyuyurum bu hafta aksıne cok ış var gecen hafta ışler dusuktu şans sizler buluşma tarıh ayarlayın ayarlayın