bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarih; 22.02.2009
Saat ; 16:00
Yer ; Kültürpar metro ist.karşısı Shell Benzinliği...

Güncel...
1.Berker
2.Ahmet
3.faik
4.emre
5.batuhan
6.burak
7.Yılmaz
8.Emre
9.Görkem

saolasın Görkem ... umarım sana kötü örnek olmuyorumdur...:);)

siz 16 da buluşun o zaman biz daha sonra batuyla neredeyseniz oraya geliriz bende görkemin telefonu var ararım

siz 16 da buluşun o zaman biz daha sonra batuyla neredeyseniz oraya geliriz bende görkemin telefonu var ararım

bence bölünme olmasın teklif ve fikir senden çıkmıştı Emre pardon...ben arada havayı yumuşatmak adına biraz espirili yaklaştım konuya ama sanırım moderatör konumuna geçmiş gibi oldum...benim için saat sorun değil...bana her saat uygun..yeterki herkes hemfikir olsun....

abi ben saat 5 dedim çünkü 5 e kadar işim var ben zaten dükkanda buluşalım dedim kasmaya gerek yok buluşma yeri için dedim nasıl yapacağımızı da söyledim kasmaya göre bişey yok gibi bir cevap geldi ben napabilirim? benim önerdiğim gidileck yer (bizim dükkan) ile ilgili yorum yapan da olmadı bende istenmiyor diye düşünerek saat kaçta nerde olacaksınız ararız geliriz dedim tek tatil günümüz pazar gündüz işlerimizin olması çok doğal bence burda bölünme yok saat 5 gibi ararız nerdeyseniz geliriz dedim başka ne yapabilirim? illa 4 dendi diye bana uymuyorsa yapabileceğim birşey var mı?

abi ben saat 5 dedim çünkü 5 e kadar işim var ben zaten dükkanda buluşalım dedim kasmaya gerek yok buluşma yeri için dedim nasıl yapacağımızı da söyledim kasmaya göre bişey yok gibi bir cevap geldi ben napabilirim? benim önerdiğim gidileck yer (bizim dükkan) ile ilgili yorum yapan da olmadı bende istenmiyor diye düşünerek saat kaçta nerde olacaksınız ararız geliriz dedim tek tatil günümüz pazar gündüz işlerimizin olması çok doğal bence burda bölünme yok saat 5 gibi ararız nerdeyseniz geliriz dedim başka ne yapabilirim? illa 4 dendi diye bana uymuyorsa yapabileceğim birşey var mı?

tmm abi uzatılcak hiç bişe yok.. yanlış anlaşılmasın kimse herkes hem fikir işte pazar günü 4 de buluşuyoruz kısmetse.. yetişemiyecek arklar sonradan katılcak.. ;)

ya c.tesindende arabaları yıkatmak lazım bide onun için mi org ayarlasak hep birlikte zewkli olur :kop:

ok. düşüncelerine katılıyorum...listeye adını ekleyen ve ekleyecek olan arkadaşlar da fikirlerini söylerse sanırım herkesin hemfikir olduğu bir sonuç çıkacaktır...o doğrultuda hareket edilir...

mesela ben...cumartesi orkestra provası için izin ve pazar opelim net buluşması için ek olarak hatundan öyleden sonrası için özel izin aldım..:) saat: 14:00 / 22:00 arası müsaitim..:):D:o

tmm abi uzatılcak hiç bişe yok.. yanlış anlaşılmasın kimse herkes hem fikir işte pazar günü 4 de buluşuyoruz kısmetse.. yetişemiyecek arklar sonradan katılcak.. ;)

ya c.tesindende arabaları yıkatmak lazım bide onun için mi org ayarlasak hep birlikte zewkli olur :kop:

yaw Görkem prova için zor izin aldım bide araba yıkatmaya...hiç kusura bakma canımı sokakta bulmadım..:D:):o daha geçen haftaki terliğin izi duruyo kafamda...

ama toplu yıkamaya özel indirim yapacak yer bulursak olabilir...:rolleyes: macırlık yapalım biraz...

aynen saat 4 de buluşun siz işimiz erken biterse geliriz yok gecikirsek ararız nerdeyseniz geliriz ;) sorun yok rahatız :)

Geri