bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum.henüz profilimi düzenleyemedim.bursada öğrenciyim ama 5 yıldır artık bursalı olduk gibi:Dbendende opel corsa sport var.bertone istiyorum eğer aracımı satarsam bakalım hayırlısı:popelden şaşmamak lazım hele benim gibi öğrenciler için ucuz ve kaliteli yedek parça bulmak çok önemli....

slm arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum.henüz profilimi düzenleyemedim.bursada öğrenciyim ama 5 yıldır artık bursalı olduk gibi:Dbendende opel corsa sport var.bertone istiyorum eğer aracımı satarsam bakalım hayırlısı:popelden şaşmamak lazım hele benim gibi öğrenciler için ucuz ve kaliteli yedek parça bulmak çok önemli....

Hoşgeldin.:)

Aramıza hoşgeldin :)

ii dir kardeşim.. bgn de gene masraf ettik :D paspasları değiştim.. bide kapı eşiklerine metal vectra yazısı koydurdum..:D çok yakında görüntü sistemide ekletiyorum 1 haftaya kdr fln:kop:

öyle yavas yavas oluyor hepsi :) hayırlı olsun görmek lazım sistemi de :) toplanalım bi ara :D

hoşgeldin yeni corsa sport mu? aracın eski kasalardan mı?

ahmetle görkemı yanlız kaldı evde sakat bılader bırbırını kovalarlar artik :)

hoşbulduk;)aracım eski kasa 1994 model.ama işimi görüyor.biraz modeli eskisede bir sorun çıkartmadı şimdiye kadar....

Geri