bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese selam arkadaslar 96 gsi var ama ön tampon 94 müş sis farlarını değiştirmeyi düşünüyorum orjinalini bulamadım sizin bildiğiniz bir yer varmı?
emre öncelikle hoşgeldin aramıza.. yardımcı olman çıkacaktır arkadaşlardan.. bnm bilgim yok..

teşekkür ederim ben alalı 2 ay oldu ufak tefek eksikleri var onları tamamlıyorum birde kule gergisi almayı düşünüyorum ama onu henüz araştırmadım bu arada almanyadan opel elektronik parçalarını getiren bir tanıdığım var ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

o zaman yanılmamişim arabayı görmustum temız bır canavar hayirli olsun sisleri halletınmı ;)

evet istanbulda bulabildim tşk ederim ilgin için şuan boyatıyorum, tamponlarıda değiştirdim tek eksik ön tampon demiri onuda bulunca 1 haftaya kadar gazlıcam kısmetse :)

gsi yaa walla çok hewes ediyorum bu arabalara.. allah kaza bela wermesin kardeş dikkat et sen bunlarla adam kendine hakim olamaz :)

Teşekkür ederim arkadaslar valla bi türlü normalde nekadar yakıyor ölçemedim insan gazlamadan duramıyor :)

Geri