bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cemaat nasılsınız:) giremedim kaç gündür yaa aksiyonlu günler yaşıyoruzz.. hamama gelen war mı :)
aslında bu soğukta bi hamam org iyi olur dimi :)

slm..arkadaşlar...

hamam fikrine katılıyorum...;) kıştan çıkıp bahara girmeye hazırlandığımız bu günlerde aslında fena olmaz...

ben bu haftasonu doluyum...cumartesi gündüz iş gece düğündeyim...pazar gündüz orkestra provasında çıkışta fuardayım...

haftaya olursa org.katılabilirim...

bu arada bekarlara duyrulur...konser yerleri belirlendi sadece tarihleri için okul yönetiminden bilgi bekliyoruz...;)

konser verilecek okulların listesi...:D;)

0-yahya kemal beyatlı i.ö.okulu
1-necatibey kız melsek lisesi
2-malcılar lisesi
3-zübeyde hanım kız meslek lisesi
4-faik çelik kız meslek lisesi
5-nilüfer feriha uyar kız meslek lisesi
6-osmangazi ticaret lisesi
7-nilüfer ticaret lisesi
8-osmangazi i.m.k.b.kız meslek lisesi
9-bursa kız lisesi

tesadüfe bakın ki hepside kız lisesi...:Dkim yaptı acaba organizasyonu bilmemki...:D;)
sadece yahya kemal beyatlı bizim organizasyonumuz dışına belirlendi malesef..:D üst yönetimden müdürlerimizden birinin isteği ile mecburen gideceğiz...:(

kablo taşımaya tesisat kurmaya ayak işlerine eleman aranıyor...:kop::D bize katılmak isteyen varmı acaba aramızdan...:kop::kop:

Selam Arkadaşlar Ataevlerden Çağatay Bursa Tuning Piyasasının İçindeyim Oto Kuaför Dükkanımız Var Gazcılarda. 16 EN 099 Plakalı Astra Coupe Yakın Arkadaşımdır Tanıyanlarınız Ve Görenleriniz Vardır Elbet. Bende Opel Sahibi Olmak İstiyorum Favori Modelim Öncelikle Corsa GSI İnşallah Allah Bizede Nasip Eder :D

En 099^u ßilmeyen Yoktur Herhalde :D:D HoşGeldiniz ßu Arada.!

Yılmaz Aßi ßn O Listede Zübeyda Hanım Kız Meslek Gördm :) Emre Aßiyle ßirlikte Geleßilirm :D

Ayrıca ßizim liseyede ßekleriz

ALİ OSMAN SÖNMEZ TEKNİK & ENDÜSTRİ MESLEK :D

Geri