bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar...

16 E 9665 plakalı sarı fiat stilio aracı bilen yada tanıyan varmı içinizde...arkadaşım bu arabayı almak istiyor... benden bilgi istedi ancak ben tanımıyorum arabayı bilmiyorum belki aranızda bileniniz vardı...araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Merak ediyorum bursa Renault kalesi hiç Renault kullanmayan varmıdır bursada :D
Renault yerine bursada opel kullanmakta ayrıcalık :)

slm arkadaşlar...

16 E 9665 plakalı sarı fiat stilio aracı bilen yada tanıyan varmı içinizde...arkadaşım bu arabayı almak istiyor... benden bilgi istedi ancak ben tanımıyorum arabayı bilmiyorum belki aranızda bileniniz vardı...araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Yılmaz abi bundan 2-3 ay öncesine yeni otokoopta galeri de vardı bi stilo kendim bizzat kullanmıştım arkadaşların dükkandaydı. O mudur bilemicem ama oysa güzel arabaydı :) Gerçi ben bursada 10-15 tane gördüm sarı renk baya var :) belki o dur bilemicem artk :)

slm arkadaşlar...

2 kapilıysa 3kere düşünsun karar versin ;)
2 kapılılar hic tutulmuyo ama guzel arabalar tavan kople sanroflu olanlar bıtıyorum :D:D

Merak ediyorum bursa Renault kalesi hiç Renault kullanmayan varmıdır bursada :D
Renault yerine bursada opel kullanmakta ayrıcalık :)
toros :D:D
renault bursada pıyasasi cok iiyii kafan bozuldu satarsin ;)
opel oyle degill 2001 vectra comfort gecen arkadaşim sormus 2ell14 mılyar başima soguksular dökuldu pıyasa oluu
2,0 motor gls vectra 94 modell almiş 4500 ytl gulermısın aglarmısın

toros :D:D
renault bursada pıyasasi cok iiyii kafan bozuldu satarsin ;)
opel oyle degill 2001 vectra comfort gecen arkadaşim sormus 2ell14 mılyar başima soguksular dökuldu pıyasa oluu
2,0 motor gls vectra 94 modell almiş 4500 ytl gulermısın aglarmısın

:eek: hadiyaa bursa'da opel satılmaz :D 2nci elde ölümüş resmen

:eek: hadiyaa bursa'da opel satılmaz :D 2nci elde ölümüş resmen
valla cocugun bogazına sarıldımm manyaksımın lan dedım arabada bısey vardir oo fıyata vectra olur dedım yok dedı abı araba muayerr ıhtıyactan oo fıyata bıle satamamıs adam paramız olsa alıcaktık dedii 94 vectra gls aldı 4500 ytll

Geri