aman sabahlar olmasınnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abiii,ayıp ettin ya,senin numaran olsaydı arar çağırırdık seni..
0 536 956 92 28
Bu benim no.
ii bakam üle olsun...unutma bu sözünü..
25-03-2009 saat 11,53 te sana çağrı attım benim no da o...
slm arkadaşlar...
16 E 9665 plakalı sarı fiat stilio aracı bilen yada tanıyan varmı içinizde...arkadaşım bu arabayı almak istiyor... benden bilgi istedi ancak ben tanımıyorum arabayı bilmiyorum belki aranızda bileniniz vardı...araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
2 kapilıysa 3kere düşünsun karar versinslm arkadaşlar...
16 E 9665 plakalı sarı fiat stilio aracı bilen yada tanıyan varmı içinizde...arkadaşım bu arabayı almak istiyor... benden bilgi istedi ancak ben tanımıyorum arabayı bilmiyorum belki aranızda bileniniz vardı...araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
torosMerak ediyorum bursa Renault kalesi hiç Renault kullanmayan varmıdır bursada
Renault yerine bursada opel kullanmakta ayrıcalık
toros
renault bursada pıyasasi cok iiyii kafan bozuldu satarsin
opel oyle degill 2001 vectra comfort gecen arkadaşim sormus 2ell14 mılyar başima soguksular dökuldu pıyasa oluu
2,0 motor gls vectra 94 modell almiş 4500 ytl gulermısın aglarmısın
valla cocugun bogazına sarıldımm manyaksımın lan dedım arabada bısey vardir oo fıyata vectra olur dedım yok dedı abı araba muayerr ıhtıyactan oo fıyata bıle satamamıs adam paramız olsa alıcaktık dedii 94 vectra gls aldı 4500 ytllhadiyaa bursa'da opel satılmaz 2nci elde ölümüş resmen