hatırlıyom ama ısım olarak aklımda kalmıyo fıber ıslerı olursa yardımcı oluruz abılerımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo ii bi zeytinci opelcimiz olsun tabi ii zeytinleri senden alırız artık.. hoşgeldin aramıza dewamlı burdayız biz bekleriz..
dogru adresdesınn yardımcı oluruz sen ıste yeteraslında fiber işim var dostum ya ben benzinlik yıkama alettleri kurbanıyım arka rüzgarlıgım çatladı yapılması gerek hem bu aralar arabayı spoyler (komple) yaptırmayı düşünüyorum
bal yapmayan arıı ooo bı vıdeo cektık faceye koydukk bugun cekemedık vıdeoBizde seni yarın ki fotoğraf çekimine bekleriz Görkem abi..
Egsoz aldın uğramadın hiç.
aslında fiber işim var dostum ya ben benzinlik yıkama alettleri kurbanıyım arka rüzgarlıgım çatladı yapılması gerek hem bu aralar arabayı spoyler (komple) yaptırmayı düşünüyorum
bu arada senin arabada hiç yabancı gelmedi bana hiç gemlikteki serbest bölgeye geldinmi dostumdogru adresdesınn yardımcı oluruz sen ıste yeter
fıber tozu yuttuk gene bugun görkkemle