ozaman bınanın altında otopark yapılacak show sıgmaz bence butun forzalar dökulur oarayabende ondan diyorum ya panayır yeri gibi olur die
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozaman bınanın altında otopark yapılacak show sıgmaz bence butun forzalar dökulur oarayabende ondan diyorum ya panayır yeri gibi olur die
banada dediler yok senın arabayı da yazcaz sende katıl sekil yaparız falan die ama angel yok olmaz dedimozaman bınanın altında otopark yapılacak show sıgmaz bence butun forzalar dökulur oaraya
ben soksam 2 gunu arabayı soyarlar şansım yok nazara cok gelıyombanada dediler yok senın arabayı da yazcaz sende katıl sekil yaparız falan die ama angel yok olmaz dedim
ayni dusuncedeyız ozaman faikhep ööle yaaa piyasada 2 güm güm gezeyim yapınayım hemen biyerleri çarpıoz çizioz oluyo ööle şeyler
forzayla bızde cok dolaşıyoduk heykelde 17 jantlar tesısatlar ey yavrum eyy cok tehlıkelı makınaydı aklım hale onda indioglow kadran bıle vardı anasını satıyımseneee 2-3 sene oluyo işte doğan var bende gezioz tam heykele cıkıoz sarkı bulamıom adam akıllı çalışan cam otamatiği çalışmıyo ertesi gün çalışıyo ben onlara kızıom sövmüom