merhaba beyler nasılsınız bu konu bayagı uzamış yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana öyle gelmedı bızım hamsiinın tamponunu sokerken beceremedık bastan bana dedı ismaılı abıyı arıyım bana söylesın dedım gerek yok arama otosansıtte fıbercı abımıze sorarız yakın rahatsız etme dedım aradı ismaıl abıyı söyledı durumu oo arada ahmett burda dedı görkeme ordan slm göndermedınküsmekmi
küsmek bize yakışmaz kardeşim
yaradılmışı severiz yaradandan ötürü..
valla sagoll kardeşim parayı bu sabah görkemle cıkardık ankaradan gönderıcekler 120 ye anlastık yarın elıme gecıcek ılgıne tesekkurler cuma gunu söyleseydın belkı bakardık bana bursadan 250 aşagı bulamadımhee evet cumartesi günü ismail abiyle yemek yiyorduk o ara telefonu çaldı ahmette karşımda falan bişeyler dedi ama sormadım muhabbet ne diye
ayıp ediyorsun kardeşim sana canım feda bu sıralar işler biraz yoğun Maşallah düzeldi vardiyalar karıştı birbirine vakit bulamıyoruym çıkmaya ama aklımdasın gelicem bir ara yanına bana hala çorba ve balık borcun var zaten
sen merak edıp arardında neyse fazla kurcalamaya gerek yok senın verdıgınn karara ben mudafale edemem belkı öyle gerekmıstır
bu arada sana bilgi ekranı buldum eğer almadıysan telden görüşelim alırız yarın
sen merak edıp arardında neyse fazla kurcalamaya gerek yok senın verdıgınn karara ben mudafale edemem belkı öyle gerekmıstır
tamam a.s kardesım görusuruz anladım bılgı ekranı dıye aldırıdık 16 pınlı anladım nedemek ıstedıgını
bılıyorum atlar gelırsın benım ıcın yaptıklarınada ben ıyılık unutmam kardesım her zaman derım anlatırım senıaynen öle burak aramam gerektiğinde ararım ya da atlar gelirim bilirsin beni
bılıyorum aynen bende koşa koşa gelırım bursada olmasam bıle pederı gönderırım yanına oda koşa koşa gelır allah kımsenın basına kaza bela vermesınAllah razı olsun burak her zaman Allah hiçbirimize göstermesin ama bugün olsa yine gelirim