amın cumlemıze ıstersen bı ara bakalımEyvah ya bak şimdi içim kötü oldu öğrenmem lazım allah kimseye kaza bela vermesin ya zor şeyler zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amın cumlemıze ıstersen bı ara bakalımEyvah ya bak şimdi içim kötü oldu öğrenmem lazım allah kimseye kaza bela vermesin ya zor şeyler zor
walla kardsm bu aralar trafık cok yogunn buldgn yere çömelıcksn bı ara konuslm bursada bı toplantı yapalm neyse beylr ben kacar ıı geceler sıze allah rahatlk wersn
hay hay emreeGeçen faikle görüştük angel istioruz biz şöyle en merceklisinden burak abi yardımcı olur musun
Bu arada angeller hayırlı olsun görkem güsel olmuş maşallah artk bana kısmetse
mercek uygulamak zor oo iş yaşş angell all daha ıyı tanıdık var benım adıma aldırım sana egerkı arabayı satma muhabbetıı vardıı dıye bırsey soyluyemıyorum sanaÇok iyi düşünmüşsün angel şart. Orjinal mercekli işine giremedik acaip maliyet çıkıyo ona ya yetişemem ben Ya şu benm farlara angel uygulasak nasıl olur maliyette ucuz olur da mercek işi olmaz o zaman da herhalde
amın amın sira sislere gelıyo yavaş yavaşsaol kardeşim amin allah olmayanlarada nasip etsin.. bnm araba beyaz olduğundan panjurla fln hoş bi hawası olur die düşündm..
sıfır aldırırız sorarım cıkma varsa temız duserse haberın olsun derım abımıze o bıze ayarlar 2 cı ell angell olsa anında satılıyo zaten şans işialdırırım derken abi çıkma mı bakcaz angellı mercekli farlardan ?