aynen tolga görusuruz o zamanabi valla ben bu hafta hep boşum çarşamba ve cuma gündüzler hariç sana müsait bi zamanda haber ver kaplıkaya bana 5 dakika bile yok atlar gelirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen tolga görusuruz o zamanabi valla ben bu hafta hep boşum çarşamba ve cuma gündüzler hariç sana müsait bi zamanda haber ver kaplıkaya bana 5 dakika bile yok atlar gelirim
yazda kulalakrini cekeyım meşhurdur benım kulak cekısımTakılın bakalım siz Bunu da gördüm ya artık gam yemem şimdi bişey yazıcaktım ama banlarlar
aynen burak abi sen bana haber verirsin bide etrafında temiz corsa 2005-2006 satmak isteyen olursa haber verirseniz sevinirim bi abime bakıyoruz....aynen tolga görusuruz o zaman
sende tokiye gelıyon zaten oralar bızım mekan yanlış yapmadıgın surece bırsey olmazYok sen onu yazıyodun hatırlıyorum burası bizim mekan burda bişey olmaz dıyodun ama ben yıne tedbirliyim
abi aslında bu akşam olabilir kaçmaya yer arıyorumbana uyar tolga ıstersen şımdı gell yanı
aklımda corsa c
abi 1-2 saat sonra bi corsa bakmaya gitcez 5-6 gibi olabilir nerde buluşcaz?tamam uyar saat ver kacta bulusalım veya şimdi olabılır