bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hala öğrenciyiz :) ve hatta önümüzdeki dönemde öğrenciyim öğrenciliği çok sevdim :) çift dikiş rekorunu kırmaya çalışıyorum :)

Haydar, kısa dönem kalkıyor bak, elini çabuk tut derim :) tabi bu diger arkadaşlar için de geçerli, bir araştırın derim

Genel Kurmay millet önceden uyanmasın diye çalışmasını yürütüyor, birden pat diye kanun çıkacak haberiniz olsun beyler :)

bırak berker abıya safakları uzun öyle boyle yapıcaklar seve seve yapsınlar 15 ay boşver :D:D

odur odur genc adam :D:D
haydarım nerelerdesın ya yuzunu gören cenlettık oluyor naptık ya herkese bırseyler olmuş yoksa senlede kusmuyuz opelımde duygusal hava sezıyorum :D:D
tolga ıle recep yanıma geldıler sagolsun elımden geldıgınce kaplıkayada acık alanda cay keyfı yaptık ınsallah ıyı vakıt gecırdıklerını dusunuyorum :D:D mısafırımızı mahhalımızı komsularımızı tanısdırdım dombılı mesut bakkalın orda görseydım varya senı asmıştım valla haberın olsun :D:D
ooo abi iyi vakit geçirmez miyiz ya muhabbet baya sardı bi ara wc ye gidemicez sandım zor attık kendimizi:D

Geri