İyi Haftalar Bursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol kardeşimgünaydın arkadaşlarr burak geçmiş olsun kaza ve annene emre senı de dun akşam gördüm güreşlerden gelirken bende duraktaydım
abı sabah halletım 8,15 başlar başalamaz forum doldurdum sıraya gırdım 5 ytl evrak parası verdım nufus cuzdanımı cuma gunu muhtarda unutmusum valla allahtan ehlıyet yanımdaydı gosterdım oarada telefon konuşmak yasakmiş ben konustum uyardılar cezası varmış dedım işe gırıyım ondan kesın cezayıİyi Haftalar Bursa
provosun sekreterı aradı evrakları tamamlayınca bızım yanımıza 5 evlere gel demıstı aradı tekrar skt ye gıdecen sonra bıze gelıcen sımdı program degıstı evrekları alıp organıze sanaye skt ye dılek hanımla göruşecem sonra 5 evler öncesi dıspanserden saglık raporu alıcam bu sıcakta maynun olduk ordan oraya insallah hayırlısıyla olsun valla canım sıkılmaya basladıburak abi noldu iş konusu?
hayda vallahamı 1 numaralı admı olurdun zaten sana göz koydu bellı baktı parlak cocukabi dün bizim sevgili vectralı ablamızı gördüm acemlerin orda durakta otobüs bekliyodu yanımda kız arkadaşım olmasaydı durup gitceği yere kadar bırakcaktım
öncekı konuşmamiz göre yarın başlıcaz da kısmetse ınsallah abıHayırlısı Burak, hallet işleri de başla bir an önce