bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın arkadaşlarr burak geçmiş olsun kaza ve annene emre senı de dun akşam gördüm güreşlerden gelirken bende duraktaydım :D :D
sagol kardeşim ;)
babamın tahlıler temız cıkmış annemın bugun sabah tahlılı oldu ogleden sonrakı var oda bıtınce yarın doktor bakacak ugrasıyoz sagolasın senı sormalıı faık ;)

Son düzenleme:
İyi Haftalar Bursa
abı sabah halletım 8,15 başlar başalamaz forum doldurdum sıraya gırdım 5 ytl evrak parası verdım nufus cuzdanımı cuma gunu muhtarda unutmusum valla allahtan ehlıyet yanımdaydı gosterdım oarada telefon konuşmak yasakmiş ben konustum uyardılar cezası varmış dedım işe gırıyım ondan kesın cezayı :D:D
aldım evragı halletım 10 dk surdu sonra dışpansere sıraya gırdık 1saat orda bekledım fılım cektıler 2,30 alıcam ordan skt gecıcem görusecez sonra 5 evler kısmetse başima guneş gectı valla hava cok sıcak :rolleyes:
halletım berker abı az kaldı :D:D

burak abi noldu iş konusu?
provosun sekreterı aradı evrakları tamamlayınca bızım yanımıza 5 evlere gel demıstı aradı tekrar skt ye gıdecen sonra bıze gelıcen sımdı program degıstı evrekları alıp organıze sanaye skt ye dılek hanımla göruşecem sonra 5 evler öncesi dıspanserden saglık raporu alıcam bu sıcakta maynun olduk ordan oraya insallah hayırlısıyla olsun valla canım sıkılmaya basladı :D:D

abi dün bizim sevgili vectralı ablamızı gördüm acemlerin orda durakta otobüs bekliyodu yanımda kız arkadaşım olmasaydı durup gitceği yere kadar bırakcaktım:D:D

abi dün bizim sevgili vectralı ablamızı gördüm acemlerin orda durakta otobüs bekliyodu yanımda kız arkadaşım olmasaydı durup gitceği yere kadar bırakcaktım:D:D
hayda vallahamı 1 numaralı admı olurdun zaten sana göz koydu bellı baktı parlak cocuk :D:D

ßende bugn başladm calısmaya ofisten yazıyorum şimdi herkese hayırlı işler ßu havada çalışmak ilk günden koyuyo insana :D Neyseki işimiz rahat bilgisayar işi ;)
ßurak abi akşam abim erken1 gelirse paslaşalım ;)

Geri