bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işin hayırlı olsun kardeşim İnşallah devamlı olur dikkatli ol
eh artık ıslatırız bunu demi:D:D..
kanka 3 vardıye donucez kısmet artık başka iş araştırıyorum öncekı calıstıgım ılk göz agrım olan beltana dönmek ıstıyorum madem taşören calıscam eskı fabrıkama işci alma olanagı olursa beltana gecıcem kismetse hacı devamlı iş degıl sonu yakın gözukuyo megan3 clıo 3 var dıye iş var reno durursa bızıyol gozkur kapı:D :D

kanka 3 vardıye donucez kısmet artık başka iş araştırıyorum öncekı calıstıgım ılk göz agrım olan beltana dönmek ıstıyorum madem taşören calıscam eskı fabrıkama işci alma olanagı olursa beltana gecıcem kismetse hacı devamlı iş degıl sonu yakın gözukuyo megan3 clıo 3 var dıye iş var reno durursa bızıyol gozkur kapı:D :D

otosana da çalışrdı firma orası ağır gider diye tahmin ediyorum..kalite bölümünde kimler var şimdi kardeşim..

otosana da çalışrdı firma orası ağır gider diye tahmin ediyorum..kalite bölümünde kimler var şimdi kardeşim..
sunay erkan sevkıyatta ısımlerını hatırladıgım kadarıyla yaşar usta bakıyo bıze bugun on koltuk arka koltuk sevkıyat 2 saat arayla verdıler corba oldu kafamız ısımlerı ezberledıkce soylerım abı :D:D:D
muthiş şekılde sevkıyat var 3 vardıyeya cıkıyoz haftaya forklıftler yarişiyor resmen dolaşmak ımkansız :D:D
otosan koltugu o kadar gıtmıyor reno cılo3 megan 3 rovaşta
hondanın konsolunu bıle yapılıyomuş merak ettım bakıcam yarın :D:D
abı yenii proje varmiş ellerınde makınelker degıscek ılerde oyle dıyolardı reno yakında yenı bırsey cıkarcak gıbı hareketlılık var

Son düzenleme:
sunay erkan sevkıyatta ısımlerını hatırladıgım kadarıyla yaşar usta bakıyo bıze bugun on koltuk arka koltuk sevkıyat 2 saat arayla verdıler corba oldu kafamız ısımlerı ezberledıkce soylerım abı :D:D:D
muthiş şekılde sevkıyat var 3 vardıyeya cıkıyoz haftaya forklıftler yarişiyor resmen dolaşmak ımkansız :D:D
otosan koltugu o kadar gıtmıyor reno cılo3 megan 3 rovaşta
hondanın konsolunu bıle yapılıyomuş merak ettım bakıcam yarın :D:D
abı yenii proje varmiş ellerınde makınelker degıscek ılerde oyle dıyolardı reno yakında yenı bırsey cıkarcak gıbı hareketlılık var

kalite ergun ve yusuf beyler var..ambarda hüseyin baltacı ve orhan vardı.
hondanın konsolunu yapacaklardı anlaşmayı bekliyolardı arkada dipte biyerde orası ..valla bizim zamanda okadar yogun değildi ..bizim parcalar otosan grubu için yapılıyodu reno grubunun parcaları yurtdışundan alıyolarda şimdi nasıl bilmiyorum ..hondaya girerlerse iyi olur herhalde..
kolay gelsin bu piyasada bu yogunluk iyimiş :D

abı işler yogunlaşinca bızı taşarönlerı devreye soktular 1 aydır 15 veya 20 taşören almıslar yarın da hatta 4 kısı aldılar vardıyeyı 3 cıkacak haftaya tabı uretım durursa bızı abbas yolcu kesın resım cekerım yarın bakarsın abı :D

abı işler yogunlaşinca bızı taşarönlerı devreye soktular 1 aydır 15 veya 20 taşören almıslar yarın da hatta 4 kısı aldılar vardıyeyı 3 cıkacak haftaya tabı uretım durursa bızı abbas yolcu kesın resım cekerım yarın bakarsın abı :D[/quo

yogunluk bitince gönderecek desene..hayırlısı olsun...beklerim resimleri :)
boschda elemanlar onlarda haftada 4 gün ve az kişilerle çalışıyolarmıs..iyice dandikleşti piyasa ..ben otomotivdeki kriz i anlamıs değilim bayilerde araba yok fabrikalarda araba yok hee niye üretim yapmıyosunuz ozman bunlar hep bahane..cıkar ilişkisi olmus memleket..

Geri