bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet Aßi Geçen Çekirgeden Geçerken Gördüm ya Noluyo Evlerde?:D

mesut komple bakıma girdi bina.. inşatta yaşıyoruz anlıcan..
günaydın beyler
örkem kolay gelsin sana da

saol kardeşim.. artık birer hafta herkes misafir edicek :)
Görkem arabayı da kaldırıma bırakıyor, akşamları görüyorum bazen :)

Herkese selam Bursa,kolay gelsin ve Hayırlı İşler

abi kaldırımda bile yer olmuyo bazen öyle sinir bi durumki allah kimseyi böyle yapmasın..

burak bizim bir proje sebebiyle bu hafta sonuna kadar major skt ye geleceğim gibi duruyor. bugün ordaydım. flexline hattı var ordayım. müsait olduğunda gel görüşelim.

burak bizim bir proje sebebiyle bu hafta sonuna kadar major skt ye geleceğim gibi duruyor. bugün ordaydım. flexline hattı var ordayım. müsait olduğunda gel görüşelim.
staj ıcınmı emre ordasın gelırım flexline bızım gökmen bakıyo arasıra bende arka koltuklar L 35de mınder ve sırtları son kontrol yapıyorum sabah göruselelım o zman;)

staj değil ons makinada çalışıyorum flexline ın üstündeki paletleri ben yaptım ondan bu hafta ordayım sorunlar varmış

staj değil ons makinada çalışıyorum flexline ın üstündeki paletleri ben yaptım ondan bu hafta ordayım sorunlar varmış
flexline sorun var dı ben oraya geldım bugun fabrıkanın bır ucu fazlada ayrılamıyorum göremedım senı hatta ercumet abıye sordum frewelldeydı gecen hafta flexline bu hafta vermşler tecrubelı dıye calısıyodu onada sordum gelen gıden yok dedı meger ons makınada calişiyosun bendıyom allah allah acaba staj ıcınmı gelıcektı aklıma takılmıstı :D:D

Geri