bursada olan varmı canım sıkılıyorda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi o kişi harıl harıl çalışıyo valla onda para olmucakta kimde olcakdoğrudur kardeşim ben farketmedim seni kusuruma bakma bu arada şu yarım kalan çay muhabbetini tamamlayalım zaten biriside işe girdi bilmiyorum maaşını aldımı eğer aldıysa anladın sen onu tolga
senın cenınıne ınce ayar yapmam lazım maşşa dort gözle beklıyorumdoğrudur kardeşim ben farketmedim seni kusuruma bakma bu arada şu yarım kalan çay muhabbetini tamamlayalım zaten biriside işe girdi bilmiyorum maaşını aldımı eğer aldıysa anladın sen onu tolga
he nedemısıın ula bwe aldım kapıda yatıyor benzın yetısmıyorabi o kişi harıl harıl çalışıyo valla onda para olmucakta kimde olcak
mustafa ıflahım aglatılar bu hafta cumartesı gecesı gece 2 cıkarcaklar eve gıtmem gece 3 olur bı buluşamadıkbursada olan varmı canım sıkılıyorda
ne huzuru ya dışarda neler oluyor bır bılsenslm millet.. cuma akşamı huzuru bu olsa gerek
he nedemısıın ula bwe aldım kapıda yatıyor benzın yetısmıyor
abi gülme burak abi sıradan bi bmw almadı kendine özel siparişle yaptırdı almanyaya o yüzden adını bwe koyduk
klavye bu kadar yazıyor sukredın kırcam yakın
kablosuz alıcam yazılar sılındı