bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berker abı hayırlı olsun bugun senı sikiştırtık rıca ettım nuri den hafta sonu bızımle takılmakla kurtardım :D

cok hoş oldu 2 numara maşallah
dıger fotoları sen eklersın abı :D

oooo filmlenmişiz bundan sonra polise jandarmaya dikkat :)
hadi hayırlı olsun..

Sagolasın Ahmet, darısı başına, aslında polisle ugrasmamak için pek film düşünmüyordum ama Burak söyleyince, fiyat da uygundu, deneyelim dedim.Ama sonuç güzel oldu,fazla koyu değil, sorun yaşamam diye düşünüyorum.İlgine alakana çok teşekkür ederim Burak,eline sağlık

Son düzenleme:
Bunlarda olay mahallinde çekitiğim 2 foto, araç p.tesi kontrole gitsin,sonra yıkar paklar düzgün resim çekerim ama bunlar farkı göreyim diye çektiklerim

öncesi
img0817o.jpg

Sonrası
img0819q.jpg

Yanlız 2. resim işlemden sonra çekildi, saat 18.00 sıraları,Güneş iyice eğildiği için ve araba gölgeye kaldığı için filmler biraz daha koyu görünmüş, bu kadar koyu değil aslında

berker abı hayırlı olsun bugun senı sikiştırtık rıca ettım nuri den hafta sonu bızımle takılmakla kurtardım :D

cok hoş oldu 2 numara maşallah
dıger fotoları sen eklersın abı :D

Sagolasın Burak, bana kalsa ugrasamazdım, sen ayarlayınca bize sadece arabayı oraya getirmek kaldı,tekrar teşekkürler,seninkide bitsin ,sonra buluşma ayarlarız artık :)

Sagolasın Burak, bana kalsa ugrasamazdım, sen ayarlayınca bize sadece arabayı oraya getirmek kaldı,tekrar teşekkürler,seninkide bitsin ,sonra buluşma ayarlarız artık :)
sagol berker abı senın işin daha önemlıydı verılmiş önceden konusulmuş kelıme oldugu ıcın NURİ den rıca ettık sagolsun kırmadı senı araya sıkıstırdık
cumartesı sabah 9 da gıttım kahvaltı ettık buragın babası geldı benım işim acele dedım abı senıde araya alalım benim ıcın problem degıl onunda gönlu oldu cok begendı sagolsun nuri iyi işcilik cıkardı:D

oooo filmlenmişiz bundan sonra polise jandarmaya dikkat :)
hadi hayırlı olsun..
kamıll kendıne bak sende dayanamadın fılmı caktık sanada hepsi 2 numara fılım kalıte oldugu ıcın cok koyu sen duşun jandarmayı :D
benım fılımler bıle 1 numara cok koyu oldu gıbı :D:D
hacı guvenlık cam fılımlerı cok ıyı oldu ya taş gıbı :D
maşallah nazar degmesın tututu:kop::kop:

slm millet.. filmsiz bursadan katılan kalmasın kampanyası başlattı burak :)
ama burak kardeşimizin hepimize hakkı geçiyo.. allah kalbine göre wersin kardeşim..

Geri