- Konuyu Başlatan
- #6,051
Hikmet ŞAHİN vefat etmiş...
geçen seçimlerde benden hemen sonra oy kullanmıştı.. allah rahmet eylesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikmet ŞAHİN vefat etmiş...
allah rahmet eylesın ama uzulmedım ne yalan söylıyım herkesin işcinın bedduasını aldı
baban gene iyi demiş nergız polyen teksıl ve aklıma gelmeyen bazı teksıl sektörlerı calısanları gecen sene dısari doktu ben işsizlık kursuna gıdıyordum ordan bılıyom .
akşam aynısını babam söyledi bizim dolmuşları elimizden alacaktı kent meydanı muhabbetine santral garaj - heykel dolmuşları halapert bir biçimde neyse allah rahmet eylesin
baban gene iyi demiş nergız polyen teksıl ve aklıma gelmeyen bazı teksıl sektörlerı calısanları gecen sene dısari doktu ben işsizlık kursuna gıdıyordum ordan bılıyom .
hıkmet şahın gelcek bıze dıyolar gelın karsılıyalim herkeze kucuk sanayıdekı kurs sahıbı elektırık ve elektronık odalar başkanıda gelın sohbet edıcek işsşizlerle söz verdı cavıtt caglardan paraları tahsıl ettcek dıye kimse oralı olmadı gelınce yuhaladılar ben cözemedım sorunca olayı sonra sorunca cavıtt caglar olayı var teksıl olayı halen cözucek ve gecen sene işten cıkarılan kursa beraber gıtıp geldıgımız abılerım gecen seneden beri halen işssşiz
cavıt caglar ölseydi herkes göbek atardı
cok kötu bırdurum teksılı bıtırdıler sira otomatıve geldı surunuyoz cok şukur taşören