bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence şöyle bi FSM yapalım oturalım çay,kahve vs içelim muhabbet edelim farklı birşey yapcaksak da orada karar veririz....

Bence şöyle bi FSM yapalım oturalım çay,kahve vs içelim muhabbet edelim farklı birşey yapcaksak da orada karar veririz....

Tamam işte abi bende onun dedim. :D Ama öyle büyük alan olmalı,kafelerde buluşulmaz gibime geliyor.. Mesela geçen buluşmada benzinlikte buluşmuştuk. :D

Mekan belirtmemişin Burak , neyse yarın telefonla halledecegiz bu işi anlaşıldı :)

Mekan belirtmemişin Burak , neyse yarın telefonla halledecegiz bu işi anlaşıldı :)

Abi. :) Karting yapacaksak ben karting nerede yapılır bilmiyorum.
Kültürparkın karşısında ki shell'de buluşalım derim ben yine. Oradan nereye gideceksek gidelim. Öyle kafede falan buluşmaya gerek yok çünkü zaman kaybederiz ve soğuk havada muhabbet bir başka oluyor.

Yarın saat 14.30'Da Kültürparkın karşısında ki Shell'de buluşalım diyorum.

Sabah uyandığımda numarası olan herkese yer ve saati belirten mesaj atacağım. Duruma göre inşallah buluşuruz... :)

kımse gelmıyor anlaşılan nerde opelımın erkekleri :D

Aha abi. :) Tolga abi az önce çıktı,o gelecek. Berker abide geliyorum dedi. Sen de gelirsin,benle beraber olduk 4. :) Ahmet abide gelir... 5. Yılmaz abiyi bilmiyorum,Emre abiye sabah mesaj atıcam,Turgay abiyede. Mesutu çağırcaktım ama o öss'ye çalışıyor. Başka kim kaldı ki ?

Geri