İyi Haftasonlari Bursa,
Mustafa hoşgeldin öncelikle,ailecek mi geldin yalnız mısın, ona göre Yılmazla ben de aile modunda gelelim diyoruz ?
abi eşimle geldim ama tabii annesiyle özlem gidereciğinden tek gelicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi Haftasonlari Bursa,
Mustafa hoşgeldin öncelikle,ailecek mi geldin yalnız mısın, ona göre Yılmazla ben de aile modunda gelelim diyoruz ?
Hava da yağacak gibi duruyor ...
Yağarsada bi restorana falan gideriz Berker abi. Kendin pişir kendin ye gibi...
yagsın farketmez berker abıHava da yağacak gibi duruyor ...
abi nılufer de bızım şırketın toplantısı var yarın 1 ile 3 arası saat 3 den sonra boşum bu gecede mesaı var 2 kadar uzucak eve gel 3 yatirım 4 olur kalkıcam 12 sabah kalkmak ta mesele olucak hıc boş zamanım yokmuş ya şımdı farkettım bu arada senın cdyı yapıyım unutmadan berker abıyaparız bir program yer, saat detayları belirlemek lazım ?
yagsın farketmez berker abı
abi nılufer de bızım şırketın toplantısı var yarın 1 ile 3 arası saat 3 den sonra boşum bu gecede mesaı var 2 kadar uzucak eve gel 3 yatirım 4 olur kalkıcam 12 sabah kalkmak ta mesele olucak hıc boş zamanım yokmuş ya şımdı farkettım bu arada senın cdyı yapıyım unutmadan berker abı
sagol abım ya bana guzel iş bulsam zıplıcam başka yereAllah kolaylık versin Burak, kolay değil
CD için de teşekkürler ayrıca :good: