murat da var opelım nette pek aktıf olmuyor murat baglıyız bırde plakacı ıstanbuldaydı gecen hafta aradım bu hafta sonu bursada olcagını soyledı ona göre hareket etcez ben haber vercem
Anladım abi,fiyat belli oldu mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat da var opelım nette pek aktıf olmuyor murat baglıyız bırde plakacı ıstanbuldaydı gecen hafta aradım bu hafta sonu bursada olcagını soyledı ona göre hareket etcez ben haber vercem
25 tl ıle 30 tl arasi gecen sene 25 tl vermıstım pazarlıkla memnun kalmassan para verme demıstı hep tereddutum tazıklı suyla cıkar dusuncesındeydım ama helal olsun cıkmadı yanı komple sılınıcek tınerle sıyah plaka kenarları cıkarılacak yenıden yazılıcak ıstege göre yazı şekli 1 saati buluyor ugraşıyor eleman fıyat alırım ne kadar oldugunu yazarımAnladım abi,fiyat belli oldu mu ?
25 tl ıle 30 tl arasi gecen sene komple sılınıcek tınerle sıyah plaka kenarları cıkarılacak yenıden yazılıcak ıstege göre yazı şekli 1 saati buluyor ugraşıyor eleman fıyat alırım ne kadar oldugunu yazarım
benımde öyle oldu beşyolda yaptırdım adam dedı ustelık tazıklı su vurma cıkar ben unuttum plakaları yıkandıktan sonra plakadan bı eser kalmadı yazılar cıkmış 20 tl vermıştımTamam abi,bakalım ben bi şekil bulayımda ona göre yaptırayım. Ben kalın yaptırmıştım ama uzun yola gittik,geldik sonra arabayı yıkattık bi baktım plaka dağılmış.
benımde öyle oldu beşyolda yaptırdım adam dedı ustelık tazıklı su vurma cıkar ben unuttum plakaları yıkandıktan sonra plakadan bı eser kalmadı yazılar cıkmış 20 tl vermıştım
arkadaşlar merhabalar. bursalı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. bursa'da dyno testine sokabileceğimiz bir yer var mı? acil olarak bilgiye ihtiyaç duyuyorum. teşekkürler.