bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Turgay,

bir göremedik yüzünü Turgay,Bursadasın ama ne buluşmaya geliyorsun ne bişey :)

abim saygılar bn devamlı bursadayım esasında arac olmadığı icin gelmiyorum başka sebep yok abim yoksa gelirim görkemin arabasını halkbankın orada coğu arkadaşın arabasını görüyorum yani :)

Fujiden zarar gelmez Yılmaz abi. ;) Ama keşke bi arasaydın beni,AGB'nin toptancısında tanıdık var biraz daha ucuza alırdık.

Hayırlı olsun. :)

aslında bizimki biraz ani oldu, uzun zamandır erteliyorduk, hatun bebek olacak hala bir makine almadın dedi bende hadi gidiyoruz almaya dedim, çıktı baya dolandık, benim kuzenim fotoğrafçı ona sordum sadece oda fujiden şama hengi model olursa olsun bütçene göre al dedi, orta karar olarak s1500 aldık, tabi fiyat konusunda biraz kazıklandık sonradan farkına vardım ama iş işten geçti, sağlık olsun..:)

aslında bizimki biraz ani oldu, uzun zamandır erteliyorduk, hatun bebek olacak hala bir makine almadın dedi bende hadi gidiyoruz almaya dedim, çıktı baya dolandık, benim kuzenim fotoğrafçı ona sordum sadece oda fujiden şama hengi model olursa olsun bütçene göre al dedi, orta karar olarak s1500 aldık, tabi fiyat konusunda biraz kazıklandık sonradan farkına vardım ama iş işten geçti, sağlık olsun..:)

:) Bende S5800 kullanıyorum abi Fuji. Gerçekten çok iyi makina,profesyonelleri aratmıyor. Hayırlı Olsun. (:

Geri