başından savdı benım yapcak bırseyım yok başka telden arıcan başka nodan tarıf etcen elle ayar gırılecekmiş tamda benım işim yaprım yaAbi Turkcell'e gittin mi o msn sorunuyla ilgili ?
Sorun ne ki ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başından savdı benım yapcak bırseyım yok başka telden arıcan başka nodan tarıf etcen elle ayar gırılecekmiş tamda benım işim yaprım yaAbi Turkcell'e gittin mi o msn sorunuyla ilgili ?
Sorun ne ki ?
başından savdı benım yapcak bırseyım yok başka telden arıcan başka nodan tarıf etcen elle ayar gırılecekmiş tamda benım işim yaprım ya
garajdakı şube 5233 wifi s modellerının daha turkcellde ayar yok hazır uvey evlat muamelısı göruyor samsung pcyle eşleştıremedım nokıa gıbı degıl ama samsung nokıa 5800 cok ıyı ya dokunmatıgı ama samsunga program oyun yukluyemedım beceremedım ya hıc telefon kullanmıcam sonunda sıkıldımBide beraber gidelim abi.. Kimmiş o başından savıyor ? Nerde ki şubeye gittin ?
garajdakı şube 5233 wifi s modellerının daha turkcellde ayar yok hazır uvey evlat muamelısı göruyor samsung pcyle eşleştıremedım nokıa gıbı degıl ama samsung nokıa 5800 cok ıyı ya dokunmatıgı ama samsunga program oyun yukluyemedım beceremedım ya hıc telefon kullanmıcam sonunda sıkıldım
bır tane kalem lazım bır tane ekran fılmı lazım bana 5233 wıfı aklınızda olsunAbi samsunglar o yönden çoook aşırı sıkıntılı. Taaaa E250'den beri bu uygulama,tema,oyun yükleme vb. zor ve hâlâ düzeltmediler ! Beraber gidelim şu gazcıların sonundakine senin müsait olduğun bi ara bi kavga çıkaralım hemen yaparlar.
bır tane kalem lazım bır tane ekran fılmı lazım bana 5233 wıfı aklınızda olsun
cızılmesın dıye ekran fılmı orjınal kalemı kayboldu nette gördum kalemle fılm 15 tl ıkısı bır aradaEkran filmi hiç bi işe yaramaz abi.. Kalemi n'apcaksın ki ?
cızılmesın dıye ekran fılmı orjınal kalemı kayboldu nette gördum kalemle fılm 15 tl ıkısı bır arada
bende 6-7 aydır kılıfsız kullanıyorum arka kapakta çizikler mevcut hatta bi kaç kerede yere fln düşürdüm ama ekranda tek nokta bile yok