buraq prof çekimse ben varım uzun zamandır çektirmek için makina arıyorum zaten
Çekelim Faik abi. Hareketli çekimlerim pek iyi değil ama sabitlerde iyiyim. Buluşma fotolarını oto mod'da çekmiştim yanıltmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buraq prof çekimse ben varım uzun zamandır çektirmek için makina arıyorum zaten
abi servıse gıttım aracı denemeye almişlar usta gezıyodu bende bu arada adnan beyın yanında muhabbet edıyodum geldı yarım saat bekledıkten sonra usta geldı olmadı kardeşim malesef dedi kusura bakma dedı benım başımdan soguk sular dokuldu bır anda uzulme genc 1 nisan şaka yaptık oldu çalısıyor hayırlı olsun gule gule bın dedı ben bı rahatladım allaha şukur dedım kendım kendıme adnan bey dedı aracı yıkamaya verdık bıraz daha bekletcem tamam dedim aracı teslım aldım ben başka bır ıstegını alup olmadıgını sordu adnan bey harıka ınsan ya bir tane egertaktırmak ısteyen benle ırtıbata gecsın yenı kasa h kasa olanlar işlemler basıt benımkı uzun uzadıya oldu elektırık bolumu yogunlugundanKol mu bozuk acaba
iyi günler bursa baya bi aktifsiniz bakıyorum da burak kapı eşiklerine astra yazısı istersen ledli alalım sana da 50 tl
abi servıse gıttım aracı denemeye almişlar usta gezıyodu bende bu arada adnan beyın yanında muhabbet edıyodum geldı yarım saat bekledıkten sonra usta geldı olmadı kardeşim malesef dedi kusura bakma dedı benım başımdan soguk sular dokuldu bır anda uzulme genc 1 nisan şaka yaptık oldu çalısıyor hayırlı olsun gule gule bın dedı ben bı rahatladım allaha şukur dedım kendım kendıme adnan bey dedı aracı yıkamaya verdık bıraz daha bekletcem tamam dedim aracı teslım aldım ben başka bır ıstegını alup olmadıgını sordu adnan bey harıka ınsan ya bir tane egertaktırmak ısteyen benle ırtıbata gecsın yenı kasa h kasa olanlar işlemler basıt benımkı uzun uzadıya oldu elektırık bolumu yogunlugundan
aracı denedım harıka ya gaz verıyom koldan azaltıyom ayak gazını unuttum super birşeymiş
havalar biraz daha ısınsın cilalı corsa resmi çekersin artık dimiYa yok mu aracının fotosunu çektirmek isteyen Bursalı ?
havalar biraz daha ısınsın cilalı corsa resmi çekersin artık dimi