İyi Akşamlar Bursa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde videovıdeosunu paylaşmıştım yukledım dogan oda tehlıkelı
bana haber geldı telefonlada kurstaydım ıcım ıcımı yedı neyse ılk yardımcı eleman olduk egıtımden sonra bursa ıl saglık mudurlugunde sınav olduk kazandım kurs veren hocamız 112 acıl de calışıyor ona burdan teşekkur edıyorum hatta astra sı var yakındada foruma uye olur unuttmassa
bu zaten bugun olmadı cuma gunu eklemıştım dıkkat edersenbugün drag da yoktu bu 131 başka bi 131 vardı vtech le dans eden
o zaman niye bugünkü drag hakkında konuşurken bunu soktun arayabu zaten bugun olmadı cuma gunu eklemıştım dıkkat edersen
bu 106 kapak olsun şeklınde söyledım hatırlattımo zaman niye bugünkü drag hakkında konuşurken bunu soktun araya
merak etme sedat zorla götürüyo zatenbu 106 kapak olsun şeklınde söyledım hatırlattım
ıllegal bu durum olursa özel msj la haber veırıım dragları benım kulagıma gelıyor otosansıt yakın
janderme kovalıyormerak etme sedat zorla götürüyo zaten
hem hiç illegal değildi polisler de geldi izledi muhabbet ettik otoban polisleriyle
adaş ben şımdı wırelles alıcam bluetooth şeklınde işime yararmı bluetoothgıbı işime yararmiİyi Akşamlar Bursa..