bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gunaydın bursa

Burak ve Ahmet, Mart ın ilk haftası vardiya durumlarınızı belirtirmisiniz, ona göre buluşma için plan yapalım

Burak ve Ahmet, Mart ın ilk haftası vardiya durumlarınızı belirtirmisiniz, ona göre buluşma için plan yapalım
berker abı bu hafta mesaı varmış pazar sabahı cikıcaz %60 bellı oldu pazar akşamı veya haftaya pazar olursa buluşalım ıstıratım fedakarlık yapıcam cunku biturlu tutramıyoruz vardıyeler cakışıyor eger dıger arkadaşlarada uyuyorsa pazar gunu olabılır benım acımdan:rolleyes:

İyi Günler Bursa... :)

berker abı bu hafta mesaı varmış pazar sabahı cikıcaz %60 bellı oldu pazar akşamı veya haftaya pazar olursa buluşalım ıstıratım fedakarlık yapıcam cunku biturlu tutramıyoruz vardıyeler cakışıyor eger dıger arkadaşlarada uyuyorsa pazar gunu olabılır benım acımdan:rolleyes:

Burak, mümkün oldugunca haftaiçi bir akşam yapsak daha uygun olur diyorum,haftasonu herkesin ailesiyle sevdiğiyle programı oluyor.Mühim değil bunca zaman beklemişiz, sizin vardiyaların denk geldiği zamanı bekleriz.bence mart ın ilk yada ikinci haftası hem Ahmet hem senin vardiyalar tutacak ?

Berker'e aynen katılıyorum. Çocuk Çombak sahipleri nasılda kendini belli ediyor :D

Geri